satılık psr 9000 pro temiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: satılık psr 9000 pro temiz

aslında yakından görme imkanım olsaydı keşke aklımda olan bir cihaz üstad resim ekler misin bide türk drum kit var mı ritim yazmak için ve ritim mezurleri var mı mesela 7-8 9-8 5-8
koma olayı nasıl bu alette koma verirken transpoze de koma kayma yapıyomu

kardeşim anladım kadarıyla yeni başlıyorsun bu işe yanılıyorsam bağışla olmaz olurmu bu alet psr 9000 pro yapamayacağın birşey yok alette

alette her sey var suan ağzına kadar doludur yakınsan bana gel gör sakaryadayım ben aşahıdaki linkten aleti dinleyebilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=Hcd6vHGE8zM

Moderatör tarafında düzenlendi:

güncel....

günceldir......

bugün telefonun kapalıydı aradım eğer senin içinde uygunsa 1500 vereyim oraya gelme imkanım yok izmideyim eğer olumlu bakarsan sana ulaşabileceğim bi tel yazarsan sevinirim

Komalar tek tek ayarlanip hafizaya aliniyor yani her sese koma ayri vermek zorundasin Gem WK4 deki gibi, sound olarak cok kaliteli bir org.

harici koma veren cihazlar var bi ara bi klıpte görmüştüm arab bi klipti adam ketron x1 e onla koma veriyodu öyle bişey alsam işe yarar mı acaba

bugün telefonun kapalıydı aradım eğer senin içinde uygunsa 1500 vereyim oraya gelme imkanım yok izmideyim eğer olumlu bakarsan sana ulaşabileceğim bi tel yazarsan sevinirim

1500 liraya gw 8 satıyorlar bu paraya veremem kardeşim son fiyattır eğer alıcıysan sana aleti her şekilde gösteririm çok temizdir dediğim gibi son fiyat 1800 liradır selamlar

koma kayması hiç sorun değil komaları regisrationa kaydedip custom voiceden sesleri kullandınmı hiçbir sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...