Satılık pa 500 tr+2 gb hafıza kart

• Konbuyu başlatan ENSER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K
Cevap: Satılık pa 500 tr+2 gb hafıza kart

hayırlı satışlarınız olsun...

tşk.ler pymmemo..

ilan güncel.

arkadaşlar darılmayın kusura bakmayın ama piyasada fiyatlar bu kadarda uçuk olmaz.. kullanıp para kazanılan bir cihaz neredeyse mahaza fiyatıyla aynı fiyata satılmaz sonuçta bu cihazlardan para kazanılıyor 2000 tl bu cihazın sıfırı lütfen fiyatlarda biraz daha hassas davranalım sonuçta mal sizin siz bilirsiniz ama bende alım satım yapıyorum fiyatlar gerçekten çok yüksek yemin ederim ister inanın ister inanmayın 3 ay önce ben bu cihazı 1600 tl bıraktım sonuçta verdiğim parayı kat kat çıkarttım piyasa bizlerin elinde arkadaşlar lütfen fiyatlarda biraz daha makul davranalım saygılar selamlar

SAMSONTHE arkadaş.. saygı sevgi bizden öncelikle..
1. bu cihaz kullanılıyor ama düğün ortamında para kazanmak için değil ev aletidir bu.
2. bu cihaz 1000 euro.. oda doğru..
3. sen eğer ki bu cihazı 1600 tel bıraktıysan bana göre hata.. o adam sevinçten takla attı. neden mi? yaw pa 55 lere 1850 istiyorlar..biz 2000 tel isteriz.. sende bişiler verirsin.. ortası mutlak bulunur.. istediğimiz fiyat demir kertiği değildir.. mutlaka pazarlık olacaktır.. haa şunu da belirteyim.. 1600 tl ye vereceğime nostalji olsun die saklarım.. gün gelir e70 gibi 20 yıllık olur.. ritmleri sesleri dinler dinler gülerim.. :))
(dostum umarım yanlış anlamassın beni..)

SAMSONTHE arkadaş.. saygı sevgi bizden öncelikle..
1. bu cihaz kullanılıyor ama düğün ortamında para kazanmak için değil ev aletidir bu.
2. bu cihaz 1000 euro.. oda doğru..
3. sen eğer ki bu cihazı 1600 tel bıraktıysan bana göre hata.. o adam sevinçten takla attı. neden mi? yaw pa 55 lere 1850 istiyorlar..biz 2000 tel isteriz.. sende bişiler verirsin.. ortası mutlak bulunur.. istediğimiz fiyat demir kertiği değildir.. mutlaka pazarlık olacaktır.. haa şunu da belirteyim.. 1600 tl ye vereceğime nostalji olsun die saklarım.. gün gelir e70 gibi 20 yıllık olur.. ritmleri sesleri dinler dinler gülerim.. :))
(dostum umarım yanlış anlamassın beni..)

yanlış anlaşılacak bir durum yok elbette yaşadığım şehir itibariyle bizim buralarda fiyatlar daha uygun belkide nette satışa çıkarılan tüm org vs neredeyse mahaza fiyatıyla aynı fiyat yazılıyor buna şaşırıyorum neyse kardeşim hayırlısı olsun selamlar

tşk.ler kardeşim saolasın..

ilan günceldir..