Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
cihazın fiyatı beni kuşkulandırdı ve cihaz hakkında en ufak bilgi yok..
terbiyesizlik yapma...ben bu sitenin en eski üyelerindenim...oturduğun yerden insanlara çamur atacağına aç profilime bak...sen kısa pantolanla gezerken ben buradaydım...
bilgi yok demişsin;ne yazayım sana...fiyat var,telefon var...profilime baksan şehri de görüyosun...64 mb standart pa800 işte...olan özellik yazılır,mp3 yok ,şu yok bu yok yazmanın mantığı varmı?müsait olduğum saati bile yazdım...geri kalanı da zahmet edip telefonla arayıp sorabilirsin...ama yok...insanları karalamak daha kolay...oturduğun yerden ahkam kesmek daha tatlı...''eğitim şart '' lafı bir zamanlar espiri olarak söylenmişti ama şimdi mecburiyet olmuş...
fiyata gelince 3250 yazdım satılmaddı,bende düşürdüm...üstelik 3000e bile bir sürü 800 satıldı...
adminlerden de ; laf olsun diye bu tür şeyler yazan üyelere gerekli cezanın verilmesini istiyorum...çünkü benim bildiğim burası '' kalite '' müzisyenlerin paylaşım yaptığı '' elit '' bir site,dedikodu yapılalan bir hamam değil...