satılık korg pa800

• Konbuyu başlatan primera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: satılık korg pa800

cihazın fiyatı beni kuşkulandırdı ve cihaz hakkında en ufak bilgi yok..

cihazın fiyatı beni kuşkulandırdı ve cihaz hakkında en ufak bilgi yok..

terbiyesizlik yapma...ben bu sitenin en eski üyelerindenim...oturduğun yerden insanlara çamur atacağına aç profilime bak...sen kısa pantolanla gezerken ben buradaydım...
bilgi yok demişsin;ne yazayım sana...fiyat var,telefon var...profilime baksan şehri de görüyosun...64 mb standart pa800 işte...olan özellik yazılır,mp3 yok ,şu yok bu yok yazmanın mantığı varmı?müsait olduğum saati bile yazdım...geri kalanı da zahmet edip telefonla arayıp sorabilirsin...ama yok...insanları karalamak daha kolay...oturduğun yerden ahkam kesmek daha tatlı...''eğitim şart '' lafı bir zamanlar espiri olarak söylenmişti ama şimdi mecburiyet olmuş...
fiyata gelince 3250 yazdım satılmaddı,bende düşürdüm...üstelik 3000e bile bir sürü 800 satıldı...
adminlerden de ; laf olsun diye bu tür şeyler yazan üyelere gerekli cezanın verilmesini istiyorum...çünkü benim bildiğim burası '' kalite '' müzisyenlerin paylaşım yaptığı '' elit '' bir site,dedikodu yapılalan bir hamam değil...

güncel....

Guncel.....

güncell......

Guncell...alet temiz

terbiyesizlik yapma...ben bu sitenin en eski üyelerindenim...oturduğun yerden insanlara çamur atacağına aç profilime bak...sen kısa pantolanla gezerken ben buradaydım...
bilgi yok demişsin;ne yazayım sana...fiyat var,telefon var...profilime baksan şehri de görüyosun...64 mb standart pa800 işte...olan özellik yazılır,mp3 yok ,şu yok bu yok yazmanın mantığı varmı?müsait olduğum saati bile yazdım...geri kalanı da zahmet edip telefonla arayıp sorabilirsin...ama yok...insanları karalamak daha kolay...oturduğun yerden ahkam kesmek daha tatlı...''eğitim şart '' lafı bir zamanlar espiri olarak söylenmişti ama şimdi mecburiyet olmuş...
fiyata gelince 3250 yazdım satılmaddı,bende düşürdüm...üstelik 3000e bile bir sürü 800 satıldı...
adminlerden de ; laf olsun diye bu tür şeyler yazan üyelere gerekli cezanın verilmesini istiyorum...çünkü benim bildiğim burası '' kalite '' müzisyenlerin paylaşım yaptığı '' elit '' bir site,dedikodu yapılalan bir hamam değil...

terbiyesizlik yaptığım yok, üslubunuza lütfen dikkat ederseniz, sen yokken ben varım muhabbetine girecekseniz ben pa800 ün yeni çıktığı zamanlarda bu sitede takılıyordum.. beni bilen biliyor? bunlar çocukça muhabbetler ...lütfen yaşınızın adamı olun, evet eğitim şart iki cümleyi biraraya getirip ilana yazamayan insanlar için, bu şekilde konuşursanız emin olun ki 2500 e de verseniz sizden kimse cihaz almaz.. hayırlı işler diyerek bi daha sizin konularınızdan uzak duracağım..

primera arkadasım benim lost haklı gördüm bende fiyatı aklımı direk kuşkulandırdı burası ne için var sen telefon numaranı yaz arıyalım diye yok madem 1 ürün koyuyosun abi özelliklerini dogru düzgün yaz resimlerini upload et siteye at ki millet görsün gönlü rahat olsun içi rahat etsin ki ondan sonra seni arasın

ayrıca hala v2 mi yazmasın bak bi ilan açıcaksan pa800 v1 64mb cihaz temiz yada orta temizlikte mp3 varyada oyk bunları buraya yazki niye millet boşu boşuna arasın seni eger v2 ve temiz ise 3 bin tl alabilirim ben cihazını bildgin olsun 05374173908 bak ara konusalım demiyorum mp3 önemli degil v2 diyorum temiz ise diyorum herşeyi acık acık yazıyorum anlatabildimmi ?