satılık korg i 30

uguralpaydın

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar satmam gerekiyor...inanın çok temiz alet...adana da bir tane daha yok bu temizlikte....en son pazarlıksız 850 tl diyorum..fiatı neden uygun derseniz. acil satmam gerektiğinden...ugur alpaydın 05352389989.... ugur_alp@windowslive.com

valla hemşerim ben çok uğraştım satmaya ama alıcısı çıkmıyor. sormadığım yer kalmadı. enver abigil filan satamazsın dediler öylecene kaldı elimde. a&z müzik te filan. çık güzel bi alet ama sıkışıp vsatmaya kalkınca alıcı sıkıntısı var. anlamıyorum yaw g 600 bile satılabiliniyor ama i 30 satılmıyor. çok çok üstün özelliklere sahip olmasına rağmen. ne diyim inşaallah satarsın emmi

Örnek İlan Konusu Açma
Yukarı linkteki konuya bakıp ilanınızı düzenleyiniz imkanınız varsa resim ekleyiniz, hem alıcı hem satıcı için kolaylık olur. Hayırlı Satışlar.

kardeşim i30un degerini bilen bilir benm gözüm ne 80de nede 800de korg i30umu dün sattım 1,000 tlye inanın okadar pişmanım ki nerdeyse alan arkadaşı arayıp geri isteyecem i30u kulananlar bilir üstüne tanımam kalite olarak

bence alıcısı çok olan kolay satılan bir alet ama şu anda hiç bir alet kolay satılmıyor yaza doğruda kimse almak istese alet olmuyor bu işler böyle

ya öyle kardeş ama ben sıkışığım inan satmak içimden gelmiyo ama insanın gücü malına yeter.....

bende adanalıyım i30 güzel alet şimdiki pa80de 800de bile bu i30un sesleri kullanılıyosa alet adını duyurmuş demektir bende org alacam ama kararsızım i30 yada pa60 düşünüyorum

i30

arkadaş eger org alcaksan vede korg olcaksa i30dan şaşma pa60ın kartsızı pek birşeye yaramaz al bu arkadasın i30u yanı bende sattım ama harbiden çok zor sattım çünkü kıyamıyorsun i30 hani pa80olsa kıyarsın ama i30u kulanan bilir bence aranızda anlaşın al bu i30u çünkü fiyat çok güsel ben 1,000tl yesattım 4 gün önce
kaçırma bu orgu

bende or700 varken daha yeni bir ay önce korg i30 aldım 1000 liraya alet gerçekten profesyonel alet şimdiye kadar almadığıma pişmanım sample ses yok alette ama bence gerekte yok org dediğin org gibi olmalıdır ne kadar sample yapsanda gerçeğini tutmuyor
şu an or700 ve i30 u aynı anda kullanıyorum i30 tek başına fazlasıyla yeterli bir alet