Satılık ketron xd9 16mb

Cevap: SATILIK KETRON XD9 16MB uygun fiyat

Güncelllll

FİYAT DÜŞTÜ .1100TL CUMA GÜNÜ NE KADAR GEÇERLİDİR KESİNLİKLE PAZARLIK PAYI YOKTUR ÎSTEyEN GELİR MALTEPE DE SAHNEDE DİNLER ÇOKTemİZ 1000TLYE VEREMEM PAZARLIK ÎÇİN ARAMAYIN

Cihaz satılmıştır konu kapatılabilir.

Mesaj yazmışsınız bu şekilde ?? Cihazınız satıldı mı satılmadı mı ? Konuyu kapatıp satıldı ibaresini eklemiştim. Şimdi eski haline getirdim ... Çünkü tekrar konuya cevap yazıp fiyat güncellemesi yapmışsınız ...

Cevap: Satılık ketron xd9 16mb

1200tlye kız gıbi xd9 verdim anlaştık adam 1100tl getirdin orgun üzerine sinirlendim vermedim cihazı bu 3üncü oldt aynı şeyi yapıyolar istedimki forumdan 1si alsın işini görsün

1100tl güncel kesinle pazarlık payı yoktur test edilmeden cihaz teslim edilmiycektir

1100TL GÜNCEL KESİNLikLE PAZARLIK PAYI YOKTUR TEST EDİLMEDEN CİHAZ TESLİM EDİLMİYCEKTİR

1100TL GÜNCEL KESİNLikLE PAZARLIK PAYI YOKTUR TEST EDİLMEDEN CİHAZ TESLİM EDİLMİYCEKTİR

Merhaba.

Haklısınız , kesinlikle dediğiniz fiyattan aşağı satmayın cihazınızı.XD9 güzel bir saunda sahip olan ; piyasadaki fiyatını haketmeyen bir cihazdır.

O eksik para getiren arkadaş da gitsin "Casio CT Tonebank" serisinden bir cihaz kullansın ; madem parası yok!

Selâmlar...

Pa1x sattım 2700e adam geldı adam geldi arabasının bagajına koydum 2600tl para verdi bu ne hocam bu 3.olay başıma gelen suistimal ediyolar bu sefer de 1000tl yle yanıma gelirler yemin ettım meydan sopası atıcam

eyeoftutiger bu satıcam 2.xd9 alan memnun ve çoğuda bu cihazın saundunun böyle olduğunu bilmiyodum diyo kullananlar memnun

valla bedavaaa..! bedava yanii'' eğer org dediğiniz temizlikte bir orgsa bu parayada satamıyorsanız demekki millette para yok! bunun başka bir izahı olamaz .ben 2 ay önce 1500 e zar zor buldum birtane ve gittim, gördüm, inceledim ,kurcaladım, beğendim aldım.o verdiğim para o arkadaşa son kuruşuna kadar helal olsun.çünki org çok ama çok temizdi .umarım sizde satarsınız orgunuzu ..hayırlısı neyse o olsun.