satılık dante tr

gookhn gookhn

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha
arkadaşlar merhaba,3aylık dante tr yi satıyorum,fatura,garanti ve kutusu herşeyi mevcut.resim yüklemedim çünkü alet sıfır
sayilir.isteyen olursa detaylı çeker yollarım.alan arkadaşa hayırlı olsun trakya içi eldende teslim öncelikli tercihimdir,temiz ve sorunsuz ketron sx3000 ile takas yaparim.saygilarımla.fiyat.1650tl tl.5439567806

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık dante tr

Aletin arkası sağlamdı, Ramazan Usta, Can Başar Usta, Salim Usta vs. ileride pişman olursun sattığına ama ekonomik durum işin içine girmiş, ne diyelim, hayırlı satışlar.

arkadaşlar merhaba,ihtiyacdan dolayı 1aylık dante tr yi satıyorum,fatura,garanti ve kutusu herşeyi mevcut,ayrıca kendi hazırladığım user setide yanında hediye edicem.alet sıfır sayılır,sesler ve kitlerin kalitesini malum hepimiz biliyoruz.takas yok.cünkü araba alıcam birikim yapıyorum.resim yüklemedim çünkü alet sıfır.isteyen olursa watsapdan detaylı çeker yollarım.:)alan arkadaşa hayırlı olsun trakya içi eldende teslim ederim,saygilarımla.fiyat.1750tl tl.5439567806

Hayirli satislar gokhan eger cok acil degilse satma derim.

sağolun arkadaşlar,bu aleti beğenmeyip satanlara inanın bende aynı şeyi söylerim,kısmetse kamyonet alıcam,bir miktar tamamlamam gerekiyor.ilan günceldir arkadaşlar.

arkadasim aletten memnunsan satma derim.kamyonet alacakmissin.1700 tl eksik yada fazla ne onemi var.inan sonra pisman olursun.bence kredi cek genede satma o guzelim orgunu.