Şarkı söyleyebilmek için neler yapmalıyım ?

• Konbuyu başlatan ggss
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K
bende ugrasiyorum vokallerle eco ile amma 1 gidim ilerleyemedim :)
bu vokallerde bayan sesi varya neden bir guzel erkek sesi yok olsaydi bizim gibi kotu seslilere care olurdu valla:)

Cevap: Re: Şarkı söyleyebilmek için neler yapmalıyım ?

bende ugrasiyorum vokallerle eco ile amma 1 gidim ilerleyemedim :)
bu vokallerde bayan sesi varya neden bir guzel erkek sesi yok olsaydi bizim gibi kotu seslilere care olurdu valla:)

merak etme hocam zamanla düzelir diyolar sürekli çalışınca oluyormuş :D

valla 1.5 sene oldu birsey duzeldigi yok bagirip cigiriyom burda:) (bu arada 3 komsu tasindi baska yere:) en iyisi guzel sesli bir vocal onu yaparlarsa herkez sarki soyler:)
bu arada soyledigin bir sarki varmi paylasda bakalim sesine ona gore neresini duzeltecegine dair fikir sahibi olursun:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Re: Şarkı söyleyebilmek için neler yapmalıyım ?

valla 1.5 sene oldu birsey duzeldigi yok bagirip cigiriyom burda:) (bu arada 3 komsu tasindi baska yere:) en iyisi guzel sesli bir vocal onu yaparlarsa herkez sarki soyler:)
bu arada soyledigin bir sarki varmi paylasda bakalim sesine ona gore neresini duzeltecegine dair fikir sahibi olursun:)

yok ama yarın kayıt koymayı düşünüyorum aslında :D

yap kaydinida bakalim dedigin kadar kotumu.benim sesime guzel diyenler var mesela ama ben kalbimi kirmak istemedikleri icin soylediklerini dusunuyorum.bir ara siteye yuklemistim arkadaslar sagolsunlar yol gosterdiler "olmamis kardesim bu ne ya gibi ":)...sanada yardimci olacaklarindan eminim...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri