Cevap: Şarbon Mustafa(Mustafa ipekçioğlu) mu? Motor aLi(Ali yılmaz) mı ?
S-Kan dikkat ettiysen ben hangisi daha iyi calıyor diye bir kıyaslama yapmadım.Senin saydıgın ustaları ben de biliyorum canını sıkma.Benim sevdigim isimler bunlar ben arkadaslardan bu kişilerin hakkındaki yorumlarını düşüncelerini istedim ben konyayı sormuşum sen amerikayı anlatmışsın.Hangisi enstrümanına daha hakim diye bi soru söyleyemeyiz demişsin bence hiç sacma degil herkesin farklı düşünceleri var.Herkesin zevki ayrı demişsin herkesin zevki aynı olsaydı bu konuyu acmamın amacı olurmuydu ? Önemli olan farklı görüşleri merak edip öğrenip farklı acılardan bakmak degil mi ?
bi kiyaslama yapmamiz cok sacma bence herkezin kendine gore bi tadi ve teknigi var diye dusunuyorum..... Ayrica daha bir suru usta isimler var Arab Ali, Hasan Genc, Japon Fikret ve daha niceleri..... Kim daha cok enstrumanina hakim diyede birsey soyeleyemeyiz eminimki hepside cok hakim aletine ..... Kiyaslama sorusunu sormadan ikisindende bir ornek verseydik video olarak tanimayanlarda tanimis olurlardi .... Ayrica herkezin zevki ayri ayri oldugu icin bu konu sonsuz bir sekilde gider boyle ....
Saygilar .............
S-Kan dikkat ettiysen ben hangisi daha iyi calıyor diye bir kıyaslama yapmadım.Senin saydıgın ustaları ben de biliyorum canını sıkma.Benim sevdigim isimler bunlar ben arkadaslardan bu kişilerin hakkındaki yorumlarını düşüncelerini istedim ben konyayı sormuşum sen amerikayı anlatmışsın.Hangisi enstrümanına daha hakim diye bi soru söyleyemeyiz demişsin bence hiç sacma degil herkesin farklı düşünceleri var.Herkesin zevki ayrı demişsin herkesin zevki aynı olsaydı bu konuyu acmamın amacı olurmuydu ? Önemli olan farklı görüşleri merak edip öğrenip farklı acılardan bakmak degil mi ?