Sample Özelliği Olan En Uygun Klavye

• Konbuyu başlatan hiko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 6K

hiko

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
G800
Sample Özelliği olan klavye önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Fl studiodan bir kaç sesi klavye üzerine taşımak istiyorum.

Bu sample'ninde bir boyutu vardır mutlaka. Önerdiğiniz klavyenin ne kadar sample alabileceğinide belirtirseniz memnun olurum.

Cevap: Sample Özelliği Olan En Uygun Klavye

sample okuyan org istiyosan yamaha psr 9000 den şaşma...sample yüklemesi en pratik en güzel en zevkli cihaz.

Açıkcası Yamaha düşünmüyorum. Yamaha bana uzak geliyor.

pa 800 pa 1 x pa 2 x vede pa 80 derım

triton olabilirmi? elimde var tertemiz uygun fiyata bırakacam zaten kullanmıyorum evde yatıyo

frden slmlar usdat bence yamahadan sasma ama sutudyo kalitesi ariyorsan tyros2 yada 3 al derim yamaha 9000 pro yada psr de olabilir

fiyatlarını yazalım tyros2 4000tl 5000tl civarı tyros3 7000 8000tl civarı bence fiyatlar biraz uçuk gibi.

Pa80 alma derim cünkü sample atınca silemezsin. Psr9000 de siliniyor mu bilemiyorum.
Ayrıca pa80 16 mb psr9000 64 mb idi. Bu durumda bende 9000 i alırdım.

psr9000 64 mb sample hafızası ile full cihaz 1.700 tl ye bulunabiliyor...üstelik pa80 de sample yüklendiği zaman silinmiyor.kart yapacağın zaman küçük bi hatada tüm yaptıklarını baştan yapmak zorunda kalırsın.ama psr9000 de öyle değil...yanlış bi ses yüklendi diyelim, orgun içeriğini bozmadan sample silinebiliyor.ayrıca disketle de uğraşmıyorsun.hard disk ile istediğin sampleyi istediğin anda yükleyebilirsin....psr9000 sample cihazı olarak gayet avantajlı bi cihaz....şiddetle tavsiye ederim....fiyatı da çok uygun....ayrıca mic vokal özelliği falan hepsi var.pa800 değerinde org diyebilirim...gel gelelim piyasası düşük.

Ben uygun derken arkadaşlar yanlış anlamş galiba.
4000 TL ne abi ya :))
Midi klavye alır laptop kullanırım çok daha iyi :)
teşekkürler yanıtlar için.