Sahne arşivimi paylaşıyorum..!!

• Konbuyu başlatan pianist
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 4K

pianist

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
CEM KARACA - BU SON OLSUN
Cem Karaca - Bu Son Olsun.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

SEVDA KARACA - TANIMAZSIN BENİ
sevda karaca tanımazsın beni.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

ALPAY - BU BAHAR YİNE BEKLEDİM SENİ
Alpay - Bu Bahar Bekledim Yine Seni MD.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

TEOMAN - İSTANBULDA SONBAHAR
TEOMAN (ISTANBULDA SONBAHAR).mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

CEM KARACA - TAMİRCİ ÇIRAĞI
Cem Karaca - Tamirci Çırağı.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

NİLÜFER - HARAM GECELER
nilüfer haram gecelerr.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

SALVADOR ADAMO - HER YERDE KAR VAR
salvadore adamo - her yerde kar var.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

VOLKAN KONAK - FERİĞİM
FERIGIM orj.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

HALUK LEVENT - ACILARA TUTUNMAK
acılara tutunmak orj..mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

ADA SAHİLLERİ (ROCK VERSİYON)
ada sahilleri rock versiyon.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

AYNA - AKDENİZ
akdeniz AYNA Dm.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

İLHAN ŞEŞEN - ANKARADAN ABİM GELMİŞ
ankaradan abim gelmiş+1.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

TARKAN - ASLA VAZGEÇEMEM SENDEN (FLAMENCO VERSİYON)
Asla.MP3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

EMRE ALTUĞ - AŞK-I KIYAMET
aşkı kıyamet.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

İBRAHİM TATLISES - AYAĞINDA KUNDURA
ayağında kunduraa.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

MURAT KEKİLLİ - AYRILIK
ayrilik__murat_kekili.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

BAHA - İŞTE BU BİZİM HİKAYEMİZ
BAHA_ISTE_BıZıM_HıKAYEMıZ.MP3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

KARDEŞ TÜRKÜLER - BAHÇEDE YEŞİL ÇINAR
bahçada yeşil çınar.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

YAŞAR - BELA SEVDAN
bela sevdan trans.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

BİR GARİP YOLCUYUM (FLAMENCO VERSİYON)
bir garip yolcuyum flamenco versiyon.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

AHMET KAYA - BİR VEDA HAVASI
bir veda havası.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

SELMA HÜNEL - BÖYLE BİR KARA SEVDA
böyle bir kara sevda.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

ALTAY - BU GECE BARDA
BU GECE BARDA ALTAY.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

GRUP YORUM - BU KENTE YALNIZLIK ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN
bu kente yalnızlık çökt.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

BAHA - CANIM SEVGİLİM
canım sevgilimm.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

AYNA - ÇAYIMIN ŞEKERİ
cayımın sekeri Gm.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

kendi uploadımdır. derleyip sizlere sunuyorum lütfen emeğe saygı..herkese iyi çalışmalar. BÜYÜK BİR ARŞİV VAR ELİMDE FIRSAT BULDUKCA PAYLAŞACAĞIM

Cevap: Sahne arşivimi paylaşıyorum..!!

Basarili bir paylasim. Devamini bekliyoruz. Tesekkurler emeklerin icin...

kardeşim çalışman için eline yüreğine sağlık.ama şu behçede yeşil çınar türküsünü senden başka paylaşan olmamıştı.şans buya 4shred mahkemece kapalı diyor indiremedim sana zahmet mp3 formatında bidaha paylaşırsan çooooook mutlu olurum saygılarımla..

kardeşim DNS ayarlarını
8 8 8 8
8 8 4 4
yaparsan hepsini indirebilirsin

bende bi ara tarifle denemiştim sonra laptopa format atmak gerekmişti.yani olmamıştı.belki de laptop çok eski model ondandır....

Lınk otuk..........

emeğine sağlık