sadece yamahacılar okusun lütfen!!!!

• Konbuyu başlatan Sloth
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sloth

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha tyros1
selam dostlar siteye yeni üye oldum ama ben yıllardır çeşitli ensturman kullandım yorumları okudum ve güldüm ketron olsun gem olsun roland olsun fakat yamaha ya gelince 1 ay düşünmmen gerek yamahanın teknolojisine hiç bir klavye yetişmemiştir bunu üreticiler ve gücü yeten herkes çok iyi biliyor işlemci olarak şu ana kadar hiç biri yetişemedi ayrıca sound kalitesini korg gibi tıytırık bi marka gibi gem gibi bitmiş bi klavye gibi ketron gibi durgun piyasa roland gibi ölmüş bi marka ile kıyaslamak bence saçmalık yamaha tyros tan sonra ilerledi geri kalanları eften püften polemik yaratmayalım ve yamaha tyros serilerini yabana atmayalım ki tyros kullanan dostlarımızkalite ve soundu çok iyi bilir!

Cevap: sadece yamahacılar okusun lütfen!!!!

.
Yamaha Tyros serisinin saund kalitesini kullananlar bilir. Bilmeyenler için polemik konusu olur. Seti yok zurnası yok gibi :)
Bak bu yazdıkların polemik olur demedi deme ibrahim...

selam dostlar siteye yeni üye oldum ama ben yıllardır çeşitli ensturman kullandım yorumları okudum ve güldüm ketron olsun gem olsun roland olsun fakat yamaha ya gelince 1 ay düşünmmen gerek yamahanın teknolojisine hiç bir klavye yetişmemiştir bunu üreticiler ve gücü yeten herkes çok iyi biliyor işlemci olarak şu ana kadar hiç biri yetişemedi ayrıca sound kalitesini korg gibi tıytırık bi marka gibi gem gibi bitmiş bi klavye gibi ketron gibi durgun piyasa roland gibi ölmüş bi marka ile kıyaslamak bence saçmalık yamaha tyros tan sonra ilerledi geri kalanları eften püften polemik yaratmayalım ve yamaha tyros serilerini yabana atmayalım ki tyros kullanan dostlarımızkalite ve soundu çok iyi bilir!

tepeden tırnağa doğru söylüyosun.

ama türkiyede kaliteli sound kavramı bir türk seti ve bir zurnaya bağlı olduğu için bu övgüler askıda kalıyor maalesef.

Bu tarz konular açmaya gerek yok bence. Birşeyin kalitesini de kalitesizliğini de kullanan bilir.

Kaliteyi kullanan bilir susar ve içinde mutludur, kalitenin tadını çıkarıyodur.
Kalitesizi kullanan da bilir ama o mala o parayı sırf zurnaya verdiği için yırtınır. Bunda zurna var onda yok.... Altta kalmak istemez yani...

O yüzden bu tarz konular polemiğe sebebiyet verir ve öle bir durumda konu kilitlenir.

salim hoca doğru söylemiş zurnayla mutlu olacaksan klavyeyle işin ne

polemiğe gerek yok...konu kilitlendi.

Ch.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri