S950 AudioStyle (tatlı tanıtım olmuş)

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 5K

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-S9FSHWtIgY]PSR-S950 Audio Style - YouTube[/ame]

Cevap: S950 AudioStyle (tatlı tanıtım olmuş)

ritimlerde kullanılan drum kayıtlarını düşündükçe aletin rom hacmini düşünemiyorum bile. Sanırım 1, 1.5 gb vardır.

eski kazançlar olsa gözünün yaşına bakmam hemen alırım bu aleti ama:(

paylaşım için teşekkürler salim

yamaha bence korgu fena şaşırttı :))yamaha A2000 ile hafif bi atak yaptı bu atağa karşı korg pa600 ü öne sürdü ama yamaha daha son kozunu oynamamıştı:) bu aletin fiyatı uygun olursa piyasayı baya bi hoplatır.bakalım korgun hamlesi ne olucak.

ritimlerde kullanılan drum kayıtlarını düşündükçe aletin rom hacmini düşünemiyorum bile. Sanırım 1, 1.5 gb vardır.

Öyle 1, 1,5 gb rom olsa tellal tutup anons yaparlar.

Meraklılarına detaylı demo örnek bende vereyim.

Tastenwelt: Yamaha PSR-S950

Alttaki mp3 demolara basınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sanırım orglarda artık çağ değişiyor. mp3 demoları bende dinledim. şu bir gerçekki bu sound resmen ayrı birşey

paylaşım için teşekkürler salim

yamaha bence korgu fena şaşırttı :))yamaha A2000 ile hafif bi atak yaptı bu atağa karşı korg pa600 ü öne sürdü ama yamaha daha son kozunu oynamamıştı:) bu aletin fiyatı uygun olursa piyasayı baya bi hoplatır.bakalım korgun hamlesi ne olucak.

Bu alet korg pa600 den yaklaşık bir ay önce duyuruldu. ..Yamahada tyros ve 900 lü serileri diğer yamahalarla kıyaslamayalım. Zira bu modeller profesyonel kullanıcılar için tasarlanıyor.... Yamahanın ketron audyadan sonra wav davul ,gitarı kullanması çok iyi oldu. Sıra korgda......Daha ucuz ve daha özelliklisini yakında duyurur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alet korg pa600 den yaklaşık bir ay önce duyuruldu. ..Yamahada tyros ve 900 lü serileri diğer yamahalarla kıyaslamayalım. Zira bu modeller profesyonel kullanıcılar için tasarlanıyor.... Yamahanın ketron audyadan sonra wav davul ,gitarı kullanması çok iyi oldu. Sıra korgda......Daha ucuz ve daha özelliklisini yakında duyurur.

doğrudur abi.bence yamahada anladı türk piyasasının kıymetini korgla beraber pazar kapma savaşı devam edecek sanırım.
inşallah fiyat güzel olur.senin bi fiyat tahminin varmı mustafa abi

doğrudur abi.bence yamahada anladı türk piyasasının kıymetini korgla beraber pazar kapma savaşı devam edecek sanırım.
inşallah fiyat güzel olur.senin bi fiyat tahminin varmı mustafa abi

Yaklaşık 1750-2000 euro arası fiyattan satılır .