- Enst.
- Yok
Arkadaşlar Ketron xd9 mu Yamahas650 mi kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
ev kullaniciysan s650 idare eder arzada cikarmaz sesler guzel zaten amma sahne icin buyuk sikinti pratik degil koma vermek icin menude iki tur atyon ritim desen bi tane kitle kac cesit calistrabilirsin bilmiyom belki a2000 kitini kullanirsan o da idare eder ses cikisi bile kulaklik cikisli ama yinede dugun calanda var xd9 kullanmadim ama kafan daha rahat edernevale sikintisi cekmezsin bence
bu benim sahsi fikrim.. sahip olmadann hersey iyi gelir onu soyle hallederim bunu boyle hallederim diyorsun. ama aldiktan sonra isler degisiyo sahsi fikrim tarzina gore pa 500 yada bk5 daha mantikli bi tercih olabilecegi yonunde fiyat olarak cok bi fark yok 8 tane ritim yetyorsa g600 daha iyi olur sesler daha guzel![]()
kardes sekiz tane ritim yeter dedgin icin g600. dedim tabiki s650 daha iyi ama tavsiye etmem dyorum. pratiklik ritimler uzerine calisma yapilmamis olunmasi. en buyuk eksileri amacim polemik degil yani fiyat olarak pa 500 le ayni s650 deki sesler ev kullanicilari tarafindan yapilan amatorce seyler oyle emo ce. tarafindan hazrlanan sesler ritimler yok