Rtim yazamıyorsunuz durumkit desteği yapın

• Konbuyu başlatan tonibo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 7K
Cahilliğime verin kusura bakmayın eğer bu klavyede istenilen ses silinip istenilen ses eklenebiliyorsa bir kaç tane versiyon yoluyla set çıkarılabilir.birisinde ağırlıklı karadeniz olabilir , diğerinde daha çok ağırlık tsm-slow olabilir ,3.sü karma , vs vs..Tek istediğimiz aletin biraz daha dokunması.

Re: Cevap: Rtim yazamıyorsunuz durumkit desteği yapın

gecen bi tuljm demo dinlesim bk-5 ile icra edilmis ama ses paylaailinca ayni cikmadigindan yakinilmisti bk5 bende 5ay kadar kullandim yapilan demolar sanirim bilgisyar tabanli ondan farkli cikiyor ...

EVET Yaa o tulumu bende biliyorum , harbiden iyiydi.

Cevap: Rtim yazamıyorsunuz durumkit desteği yapın

Ewet onur orda yakinan bendim.

tek istediğimiz geniş sample ağı.aletin güzelliğine teknolojisine lafımız yok x2 x3 serisine kafa tutar düzgün sample olsa.ilginiz alakanız için teşekkür ederiz.kullanıcıların %90 ı sample ların eksikliğinden bahsediyor.lütfen bu konuda çalışmalarınızı bekliyoruz.teşekkürler

onu bunu bılmem kımse rolanda laf etmsn bn korg kıullanıcısıyım ama bu kadar rıtım ve ses destegı yapmak zorunda degıller.adamlar 2 senedır guncelleme yapıyolar sızde rıtım ses uretın edıtleyın bıseler yapın artık muzısyenlık hazır alıp calmak degıldır

Arkadaşlar haklı..

Sayın Roland Türkiye,sizden ricam;tavsiyelerimizi ve eleştirilerimizi hakaret gibi algılamayın.Biz Roland'ın eski karizmasını yakalamasını istiyoruz.Burda asıl görev Roland merkez üssüne düşüyor,size de onları yönlendirmek.Bize de dilek ve tavsiyelerde bulunmak.

onu bunu bılmem kımse rolanda laf etmsn bn korg kıullanıcısıyım ama bu kadar rıtım ve ses destegı yapmak zorunda degıller.adamlar 2 senedır guncelleme yapıyolar sızde rıtım ses uretın edıtleyın bıseler yapın artık muzısyenlık hazır alıp calmak degıldır

Yanlis biliyorsun kardesim yapmak zorundalar.cunku satis yapilirken bu sekilde satis yapildi orglar.ses uretmeye gelince yapabiliyor olsaydik zaten yapardik.bu kadar laf yapmazdik....

Arkadaşlar haklı..

Sayın Roland Türkiye,sizden ricam;tavsiyelerimizi ve eleştirilerimizi hakaret gibi algılamayın.Biz Roland'ın eski karizmasını yakalamasını istiyoruz.Burda asıl görev Roland merkez üssüne düşüyor,size de onları yönlendirmek.Bize de dilek ve tavsiyelerde bulunmak.

Süper aciklama olmus...sizinde belirttiginiz gibi kimseye hakaret söz konusu bile olamaz.

Re: Cevap: Rtim yazamıyorsunuz durumkit desteği yapın

Hocam siz Korg kullanıyorsunuz , hemde açık bir alet olan pa800. İnternetten ritm paylasılıyor demıssınız.Peki sizin klavyeniz internetten , sadece Korgun sitesinden paylasılan ritmlerle editlenmiş-kimisine göre editlenmemiş seslere mi muhtaç yalnızca?

şöyle diyebilirsiniz bu mesaja karsılık o zaman Korg alsaydınız , fakat biz tercihimizi rolanddan yaptık.Korg kullananlara cihazlarıyla mutluluklar.

e70 te kullandım sadece 8 rıtım vardı ve alternatıf yoktu bk5 cok guncel alet emodan esıntıler var ıcnde kıymetını bılın bnce bk5 yabana atılcak alet degıl sonucta 4 5 mılyarlk cıhaz degıl parasına gore bu kadar guncelleme sahane adamlar olene kadar guncelleme yapmıcaklar artık bk5 ın yuksek modelını yapmaları lazım kullanıcıya acık olması lazım