Rolandtr fen rıca.....

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ilkönce bizlere yardimci olmanizdan dolayi tesekürlerimi sunarim roland tr.

sizlerden ricada bulunacam ve sanirim bk-5 kulanan arkadaslarda benim ricalarima katilirlar!

bildigim kadariyla her ay 5 ritim verilecek ama ritimlerde en cok oy alan ritimler yayinlanacak sayifada benim icin önemli ritimlerden ve acil olmasi gereken ritimlerden birtanesi 2/4 oyun havasi

yayinlanacak ritimlerin islamoglu,istanbulciftetelisi,7/8 lik,davul 9/8 ve solo darbuka suan
ve sanirim 2/4 lük ritimler öteki aylara kalacak
malesef banada ve bircok arkadasimizada 2/4lük ritimler ön planda oldugundan dolayi sizlerden rica etsek bize oyunhava ritimlerinide bu ilk yayinda yayinlarmisiniz

tesekürler rolandtürkiye

Cevap: Rolandtr fen rıca.....

Tüm istekler ve yorumlar değerlendiriliyor merak etmeyin. Alet çıkalı daha 1,5 ay oldu. Ritimlerin belli bir adete ve çeşide ulaşması belli bir zamana yayılacak. Almanya'da bile olsanız (Roland Almanya sorumluluğunda) sizin de istekleriniz önemli. Biz çalışmalarımızda Roland'dan en ufak bir yardım ya da destek görmüyoruz. Ritim yazma da tamamen Zuhal Müzik yatırımı ile oluyor. Normalde Roland Almanya'nın yazılan ritimler ile ilgili bize copyright ödemesi lazım. tabikide bu sizinle alakalı bir durum değil merak etmeyin... Ritim yazan takımımız daha da büyüyecek. Ama yine dediğimiz gibi birazcık sabıra ve zaman ihtiyacımız var. Bir ritim ortalam 3-5 günde çıkıyor ciddi bir emek... Keşke sihirli bir değneğimiz olsa...

Cevap: Rolandtr fen rıca.....

cevabiniz icin tesekür ederim

sanirim burda bir yanlis anlasmalar var roland tr!
ben ve diger bk-5 kulanici arkadaslarimiz kesinlikle sizden yani roland tr de sikayetci degilizki tam aksine memnunuz

bizlerin ritimsiz kalacagiz korkusu suan var onun icin acaba dogrumu yaptik bk yi almakla diye düsünyoruz
sizlerde biliyorsunuz roland tr suanki ritimlerle bir programa ciklacak gibi degil
cok ritim eksikleri var tamam icinde 25 adet ritim olabilir ama misal oyunhava ritimleri iyi degil bir dügünde veyada kinada insanlari oynatabilecek ritimler degil bunlar

yanlis anlasilmasin ritimleri kötüledigimden degil sadece ritimlerin demo gibi olmasindan dolayi yaziyorum bunlari

oysa bu org bunu hak etmiyor cünkü emo drum kit desteginden söz ediliyor
icindeki arab ritimleri herkulade yazilmis bati ritimleride ama türk ritimlerinin birkactanesi ve en önemli ritimer malesef bir programi götürecek durumda degil
bunlari sadece ben degil siteye yorumlara bakarsaniz tüm bk-5 kulanicilari söylüyor

ama sunuda söyleyim kesinlikle sizinle yani roland tr suclu diye bisey yok ortada herkes sizden memnun ve sonsuz tesekürleri sunmakta

tekrardan tesekürler saygilarimla

bisey daha söylemek istiyorum ben hicbirzaman birini emegini calmadim calmamda eyer ücretli olsaydi yazilan ritimler isime yararsa gözümü kirpmadan hakini öderim rolandtr

Moderatör tarafında düzenlendi: