- Enst.
- Roland G 70
roland g.8 ciler başnıs sağ osssun KEŞANLI MUSTAFA saat 20.45 itibariyle GW.8 ile idari ticari ritmi sınayi tüm ilişkilerini kesti.en son beni arayıp yerim lan bu rolandı CİMBOM gibi bundan da bi cacık olmas deyip gw.8 i satıp çekti gitti..roland ailesi ve sevenleri olarak roland ın başı sağ osssun.GW.8 in tüm sevimliliğine rağmen TYROS ve ya KORG x3 puro ile ilişkiye girdiğini tahmin ediyorum.....aslında da haklı lan vallaa yane.....şimdi ilhan ı aracem haber sorcem...pax3 puro nun garabetine kapılıp gitmesin deye salcem peşine bizim ilhanı.......bu tyros ve korg u da ben makemeye vercem .cinconlu adnan polat ı hagi y le FENER yaktı sen de bizi yakma keşanlı gerçeklerden kaçılmas dön teslim ol......hökümettten gaçılmas.bi açılımda sana yaparlar işallla.
Roland a seslenyom bu komik politikanı deyiştir yafu.kendine açımıyosan bize acı be a.nedir senden çektiğimiz abicim ya. hökümetten yeni roland açılımları bekliyoruz. keşanlı geri dön yakma bizi
Roland a seslenyom bu komik politikanı deyiştir yafu.kendine açımıyosan bize acı be a.nedir senden çektiğimiz abicim ya. hökümetten yeni roland açılımları bekliyoruz. keşanlı geri dön yakma bizi
Moderatör tarafında düzenlendi: