ROLAND VA7 5/8 oyun havaları demoları

Cevap: ROLAND VA7 5/8 oyun havaları demoları

1. videoda serkan döktürmüş ))

evet arkadaş gerçekten güzel çalmış,rolandın tadı başka oluyor kadir,şu demoda acaib tatlılık var gerçekten,

aynen zafer, ben bunu her zaman derim : roland g-600 veya roland e-86'daki clarinet + tenor sax sesindeki tadı daha üstün model olan roland gw-8'de bulamıyorum..

rolandın sesleri bir başkadır her zaman ...

aynen zafer, ben bunu her zaman derim : roland g-600 veya roland e-86'daki clarinet + tenor sax sesindeki tadı daha üstün model olan roland gw-8'de bulamıyorum..

bu konuda sana katılıyorum kadir,ben roland exr46 kullanırken g600 deki klarnet sesini bi türlü tam yakalayamamıştım,exr46 da sanki sönük gibi geldi bana,ya da ben yapamadım :D
vallahi şu an pa 800 kullanıyorum,özellikle g 600 klarnet g600 klarnet&sax g 600 eletro bağlama gibi sesleri setime dahil ettim,pa 800 setlerinde bulamadım doğru dürüst gittim pa 80 setlerinin içerisinde aldım g serisi sesleri,pa 3x de alsam bu sesleri mutlaka setime dahil ederim halada bıkmadım bu seslerden :)

rolandın yeri her zaman başkadır..ne kadar üstün alet çıksada sample kalitesiymiş,usb siymiş,dokunmatiğiymiş..rolandı unutturamaaaazz..

bu arada roland Va7 modelini daha önce incelemeyenler Ayhan Alptekin üstadın videolarına bi göz atsın derim mutlaka..