Roland rtim işini beceremedi

• Konbuyu başlatan tonibo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: Roland rtim işini beceremedi

hocam 15 sene profösyenel perkisyon çaldım rtimden gayet iyi anlarım

Roland ses ve ritim olarak kotu degil benim hosuma gitmeyen yonu alette bence kullanim kolayligi ve dizayn olmamasi.

Bence davul kitlerinde bir sıkıntı yok.Dolgunluk çok iyi seviyede.Ancak 2.4 ritim farklı şekillerde dizilebiliyor.Bir örnek link atarsanız bu işi bilen arkadaşlar bu ritim bk-5 ile yazılırmı yazılamaz mı söyleceklerdir...

ritim beğenmiyor millet gelde olma illet

ali barkat öldü iş bitti--

üstad bk-5 i hangi amaçla aldın beğendiğin için mi birgün düzelir umuduyla mı anlamadım hiç incelemedin mi alırken...

Evet, kendisi beceremediği için Ömer NARİN, Mürhen SARMACI gibi üstadları kadroya aldı onlara yaptırıyor bu işi. Katip hoca ve isimlerini burada sayamayacağım diğer emeği geçen arkadaşları da kutlarım bu arada. Ritim ve ses konusunda her şeye sahibiz. Ben aletten büyük ölçüde memnunum.
Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; Bunca sesler ve ritimler var elimizde ama hala ustalar tarafından hazırlanıp tüm ayarları yapılmış profesyonel bir setimiz yok. Herkes kendine göre bir set oluşturmaya çalışıyor, ne kadar da yapsak ya enstrüman sesi yüksek oluyor, ya akorlar zayıf kalıyor vesaire...
Sevgili Roland Türkiye'den ısrarla bir set istiyorum, ücretli de olabilir.

''roland ritm işini beceremedi'' çalmayı becerebildik mi acaba?

yanlısınsz var roland bk 5 ile atıltm yaptı rolandın sıtesıne girin bınlerce rıtım var begenemezseniz o zaman kulagınızda problem var derim: