hayalperest
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- -
Merhaba değerli arkadaşlar. Ben İstanbulda'ki bir müzik mağazasından Roland GW-8 org siparişi verdim. Allah kısmet ederse eğer Pazartesi günü elime ulaşacak. Benim kafamda şimdiden bir soru işareti oluştu. Onun için siz değerli Roland kullanıcıları vede kendi adıma olarak yazmış olduklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Cevaplarsanız eğer çok sevinirim. Sorum şudur; Ben İstanbulda'ki bir müzik mağazasından sipariş vermiştim. Ancak, ürünümün kendi stoklarında olmadığı için, İthalatçı firmadan ürünü tedarik edebileceklerini söylediler vede ürünü temin edip kargo firmasına teslim ettiler vede şuanda kargomun gelmesini bekliyorum. Sipariş verme esnasında formun not kısmına birşeyler yazdım. İşte ürün kırık, dökük, ezik, vuruk, açılmamış olması veya benzeri gibi... Acaba bende diyorum'ki, bu ürünler gerçekten müşteri istekleri doğrultusundamı olarak adrese gönderiliyor, yoksa İthalatçı firmalar kutuyu açıpta birşeyler yapıpta tekrar paketleyip ürünü sıfır diye müşteriye gagalama peşindemi koşuyorlar? Ayrıca kargo firmalarınında ürünü açıp v.b. gibi durumlar karşısında'ki müşteriyi mağdur etmeleri gibi bir durum söz konusu olabilirmi sizce? Eğer bu yazdıklarımda bir kusurum varsa özür dilerim herkesten. Beni mazur görünüz. Ben hiç kimseyi karalama derdi içinde değilim. Ama sonuçta ben bir müşteri olarak vede içimde'ki korku dürtülerimi dışa vurmak açısından yazayım istedim. Son olarak ise; Aranızda bu ve buna benzer gibi durumlarla karşılaşan vede mağdur olanlar var ise eğer düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Herkes kendi duygu ve düşüncelerini paylaşmakta en doğal hakkıdır diye düşünüyorum. Allaha emanet olun arkadaşlar... Saygılar...