Daha önce sözverdiğim 115 ritim ile 100 e yakın ses performansından oluşan GW8 setimi ilk defa yayınlıyorum...Kullanıcılar eksikleri,eleştirileri, yön gösterici tavsiyelerini lütfen yapsın. Bu ritimlerin hiçbirini ben yazmadım..Ama hepsini kurcaladım...kaydırdım,,sildim, ilave ettim vs..vs.. İlk eleştiriyi kendim yapıyorum....Günümüz ritimlerinde Tekno bas drum çok kullanılıyor...Bu ritimlerde kullanılacak zaman olmadı.. 2 nci sunumumda bu eksik giderilmiş olacak...çünki sizlere söz verdiğim için yayınlamak zorundaydım . Eminim ki genç arkadaşlar aleti zamanla çözüp daha iyi setler yayınlayacaktır...
Tüm ritim demolarını mp3 olarak dinlettikten sonra dowload yapmanızı çok isterdim. Ama yerimiz kısıtlı...Bazı ritim mp3 kayıtlarını aşağıda ekledim.İyi dinlemeler....
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ROLAND GW8 RTM PAKETİ.mp3
Tüm ritim demolarını mp3 olarak dinlettikten sonra dowload yapmanızı çok isterdim. Ama yerimiz kısıtlı...Bazı ritim mp3 kayıtlarını aşağıda ekledim.İyi dinlemeler....
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ROLAND GW8 RTM PAKETİ.mp3
Ekli dosyalar
-
GW8.rar7.1 KB · Görünümler: 456
-
BATI 1 STYLE.rar155.3 KB · Görünümler: 416
-
BATI 2 STYLE.rar83.1 KB · Görünümler: 372
-
BATI 3 STYLE.rar82.4 KB · Görünümler: 381
-
TÜRK 1 STYLE.rar65.1 KB · Görünümler: 556
-