Cevap: Roland GW8 nevaleler GW8ciler buraya....
evet çok doğru söylemişsin biz isteklerimizi dile getirelim gerisi zühal müzik ve roland firmasına kalmış...saygılar.değerli üstadım gw 8 ilgili paylaşımlarını dikkatle takip ediyorum çok teşekkürler
gw 8 bu özelliklerin olmasını bende çok isterim ama şuda var roland neyi yapmak istiyor ne kadar yapmak istiyor....
gw8 deki işletim sistemi hiçde yabana atılır özelliklerde değil.çünkü bütün piyasa aletleri açısından baktığımızda ben hiç bir markada ilk çıktığında ritim yazma özelliği olmadığı halde sonradan versiyon ile üstelik üçretsiz olarak ritim yazma ve editleme özelliklerinin yüklene bilmesi olayı hatırlamıyorum.yanlşım varsa düzeltin.
roland ın yukardaki listenizden hangilerini ne kadar yapmak istediği konusuna gelince burada iş kullanıcılara ve kullanıcıların talepleri doğrultusunda distiribütöre düşmektedir.örneğin bizler şunu yapabiliriz hem roland avrupaya hemde zuhal müziğe bu talep ve önerileri içeren mailler atabiliriz.bu çağda son kullanıcısının talep ve önerilerini dikkate almayan bir üretici firma olması imkansız...
bu şekilde direkt isteklerimiz uygulanmasa veya uygulanabilemese bile ilerde yapılacak güncellemeler için etki sağlayabilir güncellemeleri kısmen dahi olsa yönlendirebilir