Roland gw8 Mükemmel Performans

Cevap: Roland gw8 Mükemmel Performans

raporsuz bu videoyu biliyorum müziği çalan playback yapiyor hesapta ama oda uymamıs gerçek değil o herif tamamen sallamıs tiestonun müziği çaliyo arkada :)

yanılıyorsun bence sesler ve ritm gw8 e ait ve canlı performans....

adamın ellerini izle hiçbir hareketi tutmuyor ve tuslarada tam basmıyor.baslangıcta d-bem kullanıyormus gibi yapıyor sesi değiştirmek için ama elini d-beamden çekiyor aama ses değişmeye devam ediyor.asıl konunun videoları gerçek onlarda sıkıntı yok yanlıs anlasılmasın bilmiyorum ben öyle görüyorum tekrar izle adamın sadece ellerini uydurdugunu görürsün

adamın ellerini izle hiçbir hareketi tutmuyor ve tuslarada tam basmıyor.baslangıcta d-bem kullanıyormus gibi yapıyor sesi değiştirmek için ama elini d-beamden çekiyor aama ses değişmeye devam ediyor.asıl konunun videoları gerçek onlarda sıkıntı yok yanlıs anlasılmasın bilmiyorum ben öyle görüyorum tekrar izle adamın sadece ellerini uydurdugunu görürsün

hocam yanılıyorsun.. tiestonun parçasından esinlenmiş olabilir.. fakat fark edemediğin nokta videoyu çeken kamera amatör bir cihaz. cep telefonu vb bir cihaz.. buda görüntüyle ses arasındaki senkron bozukluğuna yol açıyor bu durumu daha öncede çok inceledim.. çalan müziği hissederek el hareketlerini ve diğer genel tavırlarnı çok iyi gözlemlemen gerekiyor.. bu videnun gerçek performans olduğuna imzamı atarım.

Herhalde performansı şaşırttı. Gw8 e eq.ton çekince bu soundu rahatlıkla alıyorsun. Bk5 deki ses makyaj özeliklerini Gw8 e koysalar miksere gerek kalmayacaktı.

Merhaba Sinan.

Ben Audya almak için "SX3000"i sattıktan sonra geçiş döneminde "GW8 kullanırım , güzel cihaz" diyerek takas yoluyla bir GW8 aldım.Ama samimi söylüyorum "almaz olaydım" :eek:

"GW8"in asıl farkı"style"lerden ziyade seslerinde.Çünkü synthesizer karakterli.GW8 bir synth midir yoksa workstation cihaz mıdır diye sorsanız ben synthesizer derim.Şu da var , orgdaki batı ritimler kötü.Bence "style"lerde iyi olanlar elektronik müzik "style"leri.Diğer rock,jazz,pop,blues v.s. "style"leri ise çok kötü.Ben katlanamadım.

Şimdi gelelim synth yönüne.Ben bir dönem Juno Di kullandım.Gerçekten sesler muhteşem.Ayar bile yapmadan direkt şarkıları çalıyordum.Çalması çok zevkli bir cihaz Juno Di.GW8 ile ilgili olarak benim hatam , seslerinin Juno Di deki gibi olacağını düşünmüş olmam.Ama öyle değil.Juno Di ile GW8 arasında bile sesler yönünden çok çok fark var.Bu bağlamda ben seslerini de beğenmedim.Açıkçası hüsrana uğradım diyebilirim.
Alacak olanlar belirttiğim bu noktayı gözardı etmesinler lütfen.Fakat , şu gerçeği atlamamak gerekir , "GW8" in ses bankası çok geniş ve birçok "syntesizer"den de iyi.Ev kullanıcıları için çok iyi bir seçim olur , kanımca ; hem de fiyatları şu dönemde epey bir düşmüşken.

Videoyla ilgili olarak da bahsettiklerim doğrultusunda şunu söyleyebilirim ; elektronik müzik bunlar.Tüm batı cihazlarda (marka farketmez) bu ritimler mevcut.Fakat "GW8"in farkı olan bu sesleri diğer muadili "workstation"larda yok.

Arkadaşın performansı ise dediğin gibi güzel...

Paylaşım için çok teşekkürler...

Selâmlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lütfen polemik çıkaracak sözler söylemeyin!!!!!!!!

performans ortada müthiş, tabi ki Türk müziğine çok uygun olmasa da hakkını veriyor gw-8.

GW8 ile ilgili olarak benim hatam , seslerinin Juno Di deki gibi olacağını düşünmüş olmam.Ama öyle değil.Juno Di ile GW8 arasında bile sesler yönünden çok çok fark var.Bu bağlamda ben seslerini de beğenmedim.Açıkçası hüsrana uğradım diyebilirim.
Alacak olanlar belirttiğim bu noktayı gözardı etmesinler lütfen.Fakat , şu gerçeği atlamamak gerekir , "GW8" in ses bankası çok geniş ve birçok "syntesizer"den de iyi.Ev kullanıcıları için çok iyi bir seçim olur , kanımca ; hem de fiyatları şu dönemde epey bir düşmüşken.

Merhaba üstadım şu nokta ile ilgili senin düşüncelerini almak isterim. Şimdi sen sanırım gw8'in seslerinin juno di'den kötü olduğunu söylemişsin. Açıkçası ben juno di alacakken Türk sesleri ihtiyaçlarımı da karşılaması için Gw8'e yönelmiştim.

Juno Di'de klavye üzerinden koma ayarlayamıyoruz ve bildiğimiz Türk sesleri yok ancak Gw8'de pratik koma özelliği + güzel sayılabilecek Türk sesleri var. Bu bağlamda sen hangisini önerirsin. Açıkçası Gw8de karar kılmıştım fakat senin bu tespitin beni kararımdan döndürdü gibi şuanda.