BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ
bahadır hocam teşekkürler
ben henüz gw8 kullanıcısı değilim.fakat bu aleti yaz ortasında alabileceğim.
bu sebeple başta sitemizde özellikle keşanlı mustafa hocamın açıklayıcı öğretici paylaşımlarını ve demolarını çok sıkı takip ediyorum.kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
net ortamındada baya fazla araştırdım ve inceledim.ulaşa bildiğim farklı bilgi ve videolarıda sitemizde paylaştım.
son iki gündür gw 8 üzerinde yoğunlaştığım bir konuda şudur:
gw 8 local üretimleri yapılmış bir alettir.asya-çin-latin-euro (avrupa)ama şöyle bu locallik sadece ses ve ritim datalarını kapsar.controller anlamında bir locallik yoktur. örneğin bir scale butonları eklenmemiştir.ritim bankalarında word bankası ses bankalarındada word bankası local ritim ve sesleri barındırmaktadır.
TÜRKİYE DE İTHALATÇI ZUHAL MÜZİK TARAFINDAN SATIŞA SUNULAN EUROPEAN LOKALİNİ İÇERMEKTEDİR.SES WORD BANKASINDA 227 ADET SES VARDIR VE BUNLARIN 90 TANESİ TÜRK VE ARAP SESLERİDİR(İSİM OLARAK) .BU TÜRK ARAP SESLERİ KALİTELİDİR İYİDİR VEYA KÖTÜDÜR O AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU.AYRICA ŞUANDA BENDE GW 8 OLMADIĞI İÇİN YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ.BUNUN YANINDA SPECİAL BANKASINDADA 68 ADET FANTOM X SERİSİ SESLERİ VARDIR.
BU AÇIKLAMALARDAN SONRA ASIL SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞUDUR:
GW 8 SADECE GEREKLİ YAZILIM DESTEĞİ İLE HİÇBİR DONANIMA İHTİYAÇ DUYMADAN SES VE RİTİM ANLAMINDA TR BİR ALET OLABİLİR.ÇÜNKİ WORD VE SPECİAL BANKALARINDAKI SESLER USB İMPORT ARACILIĞI İLE YÜKLENEBİLİYOR.ARTIK BU DESTEGİ ZUHAL MÜZİĞİN İSTEKLERİ DOĞULTUSUNDA ROLAND MI SAĞLAR YOKSA BU İŞTEN ANLIYAN VE BU KONULARDA BAŞARILI ÖRNEKLER ORTAYA KOYMUŞ ÜSTADLARIMIZ MI SAĞLAR
BİLEMEM .BUNUN YANINDA WORD BANKASINDAKİ RİTİMLERDE TAMAMEN TÜRK RİTİMLERİ İLE DEĞİŞTİRİLE BİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BENCE OLMASI GEREKEN ŞU DURUMDA BİLE İYİ BİR SATIŞ YAKALAMIŞ OLAN BU ALETİN ÜZERİNE ZUHAL MÜZİĞİN DİKKATLE EĞİLEREK TÜRK MÜZİSYENLERİN BEKLENTİLERİNE İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERECEK SES VE RİTİM DATALARINI ROLAND A HAZIRLATMASIDIR.TÜRKİYE DEKİ SATIŞLARIN ROLAND INDA DİKKATİNİ ÇEKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
İNGİLİZCE KILAVUZU ÇOK DİKKATLİ İNCELEDİM USB İMPORTTAN SES YÜKLENDİĞİ KONUSUNDA EMİNİM.AMA BU YÜKLEME ÖRNEK OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM PA800 E BİR KMP DOSYASIYLA SAMPLE SES YÜKLEMEK GİBİ DEĞİL.VERSİYON GÜNCELLEMESİ GİBİ DÜŞÜNMEK LAZIM GEREKLİ SES DOSYALARININ DA ALETE YÜKLENMESİNİ İÇEREN BİR VERSİYON GÜNCELLEMESİ ŞEKLİNDE.
YUKARDAKİ RESİMDEN USB İMPORT DÜĞMESİ İLE WORD BANKASI VE SPECİAL BANKASI BAĞLANTISINI İNCELEYİNİZ ÖZELLİKLE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE YÜKLEDİM
AYRICA İNGİLİZCE KULLANMA KILAVUZUNDA BELİRTİLEN NOKTALAR
SAYFA 7
Import sounds via USB memory
●
USB Import function allows you to add sounds (Tones)
New sounds can be added via USB memory
ÇEVİRİSİ
İthalat USB bellek üzerinden sesleri
USB İthalat fonksiyonu (Ton) sesler eklemenizi sağlar
Yeni sesler, USB bellek üzerinden eklenebilir
SAYFA 50
Importing Data You’ve Saved
in USB Memory ([USB IMPORT])
Before you continue, save the downloaded data from your
computer to the USB memory you’re using. Connect the USB
memory to the GW-8, and import the data you saved.
If you add Tones, the imported Tones will be added to
[WORLD] and [SPECIAL].
Refer to the Roland website;
Roland Corporation -Worldwide-
ÇEVİRİSİ
Devam etmeden önce, dan indirilen veri kaydedin
Kullandığınız USB bellek bilgisayar. USB
GW-8, bellek ve ithalat verileri kurtardım.
Eğer sesleri, ithal sesleri eklenecektir eklemek
[DÜNYA] ve [ÖZEL].
Bakın Roland web sitesine;
Roland Corporation -Worldwide-