roland gw8 favoritlere ses atma

• Konbuyu başlatan hilas_89
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K
Cevap: roland gw8 favoritlere ses atma

doğru söylüyorsunuz gw8 bizden bekliyor org kendi haline çözülmez bizim uğraşıp neler sakladığını bulmamız önemli aslında bakarsan çok zengin özelliği var işte bir durum kitlerde zayıflık var oonu da hal eden distributör yardımcı olsa sesler iyi saoun okadar sağlam olmasa da bir 2x pro kadar gayet güzel sesler var çünkü ben orgları kıyasladım bizim de korg kadar kit alabilme özelliğimiz olsa gw8 yani roland korg kullanıcılarını rolandcı yapar benim düşüncem bunlar burdan seslniyorum sesimizi duysunlar roland aynı yerinde saymasın vardır bunun bir çaresi çoklu kit istiyoruz saygılar...

atamak istediğiniz sesi seçin sonra performans dümesine basın on of tusuna basılı tutarak atayacağınız numarayı seçin eğer farklı banklar oluşturacaksanız önce ilgili bankı seçip daha sonra söylediğim işlemi yapacaksınız...

Bu konuları detaylı şekilde 2,5 sene önce anlatmıştım. Sitenin çökmesi sonucu kayboldu.Orgu da elden çıkardığımdan bilmeme rağmen tarif edemiyorum.

banklara giremiyorum 99 sesi banktan nasıl girip acacam o bnasıl yapacam bende bilmiyorum