Roland GW8 e eq.uygulama-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Aşağıdaki ritimler piyasadaki GW8 ritimlerinden kısa bir karma kayıt. Bu kayıtlardaki soundu beğeniyorsanız orgun içinden ritim bölümüne eq.uygulamanız gerekir. Ayarlar kulaktan kulağa değişebilir.

Ekli dosyalar

• GW8 --A.mp3
    120.8 KB · Görünümler: 421
  • GW8--B.mp3
    102.8 KB · Görünümler: 412
  • GW8--C.mp3
    74.7 KB · Görünümler: 384
  • GW8---D.mp3
    1.4 MB · Görünümler: 389
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland GW8 e eq.uygulama-keşanlı mustafa

Konuyu düzelttim.

değerli hocam eline sağlık
4,sıradaki gw8 d demosundaki tonlama ve sound diğerlerinden farkı ve siz daha iyi bilirsinizki bence bu farkı yaratan ritimin varyasyonlarında an az iki farklı drum kitin kullanılması
ve bu farklı drum kitlerden birisinin crosss snare ağırlıklı olması bu gibi ritimler de drum perc ayrımı ritim içinde farklı duyuşlar oluşturarak kulaga hoş geliyor buna birde sizin tonlamalarınız eklennince netice süper

tr ritimlerde oryantal kitlerin yeterince parlak olmaması sorunu acaba şu şekilde çözebilirmiyiz.
adr kit cross snare ve zillerde
herhangi bir oryantal kit1-2-3-4 yada greek kitlerde olabilir percleri vuruyor
bu oryantal kiti aynı olduğu gibi aynı varyasyon içinde başka bir kanala kopyalayarak gerektiği kadar artı pich (çok az gerdirme ) uygulayarak normal ve gerdirilmiş halinin birlikte vereceği tonlamayı denemekte fayda var.
zaten tr ritimlerin çoğunda bir veya iki tane acc kanalı boş oluyor genelde bu nun için kullanıla bilir
ne diyeyim hocan siz daha iyi bilirsiniz takdir sizin. saygılar

ustam tonlama süper de EQ ayarlarını yazmamışsın...ben 64 reverbi seçiyorum.oradaki parametrelerden room 1 i,low +9,hıgh +6 yapıp bütün acc leri okeyliyorum...GW deki kısıtlamalardan biri de biliyorsunuz her acc ye ayrı ton veremiyoruz...ben tonlamanızı çok beğendim...elinize sağlık dostum...saygılarımla...

ustam tonlama süper de EQ ayarlarını yazmamışsın...ben 64 reverbi seçiyorum.oradaki parametrelerden room 1 i,low +9,hıgh +6 yapıp bütün acc leri okeyliyorum...GW deki kısıtlamalardan biri de biliyorsunuz her acc ye ayrı ton veremiyoruz...ben tonlamanızı çok beğendim...elinize sağlık dostum...saygılarımla...

STYLE +kısayol tuşlarında 2 BAS+ 01.EQUALLIZER= 200= +4 8000 +4(8,0) 1600= --5(0,5) 8000= +12

Esasen kulağınıza ve kitine göre yapmak lazım ama yukarıdaki ayar etrafında çıktı tonu hoşuma gidiyor. style içinde choroyu =0 reverb =25 civarında yapıyorum. Choroyu kapatmazsanız performans seslerde choroya bazen echo verdiğimden ritim sesleride echolu oluyor.