Roland gw8 de karar kıldım.teklif bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Roland gw8 de karar kıldım.teklif bekliyorum.

benim ilk kullandığım cihazdı gw8, size yeterli gelecegini düşünüyorum. canlı performansta ses değişiminde biraz zorlanıyordum. 20 gün önce bende a2000 aldım. ama aralarında baya fark var. a2000 her şeyiyle daha üstün bi cihaz... bence diğer modelleride değerlendirmelisin.

güncel güncel

bendede gw 8 var ama tavsiyem 2. klavye olarak iyi en azından seslerini kullanırsın korg aletinin üstüne iyi yakışıyo

sahnede kullanmayacağım evde kullanacağım.

arkadaşlar sizlerinde önerilerinizi dikkate alarak Roland gw8 de karar kıldım.
önce exr 46 or istedim ama satan çıkmadı sonra casio at 5 e döndüm onada oyuncak gibi dediler.
son olarak roland gw8 düşünüyorum ama türk ritimlisi olması lazım.birde sanalpazar.com üzerinden alacağım kredi kartıyla ona göre tekliflerinizi bekliyorum.teşekkürler

Roland prelude var bende, GW8 in hoparlörlü olanı. Evde amatörce çalıyorum. Size uyarsa satabilirim.

ne istiyorsunuz fiyat

1500 tl olabilir, ayrıca bahsettiğiniz alışveriş sitesini bilmiyorum. Komisyon alınırsa onu fiyata eklerim. Aletin yenisi 2500 tl' dir. Slm

düşüneyim ama gw8 ler daha ucuz onları düşünüyorum

Slm arkadaşım gw8 v2 var bende satmayı düşünüyorum sanalpazarda üyeyim.istersen oradan ilan açarım fiyat olarak 1450 tl düşünüyorum ve + olarak komisyon bedelinide üstüne eklerim.alet çok temiz 0 kadar temiz bir cihaz çiziği kırığı çalmayan hiç birşeyi yoktur.10 numara temizdir.düşünürsen 0546 287 3375 ten ara görüşelim.piyasda bulunan setleri -ritimleri var elimde orjinal adaptör ve kılıfı ile birlikte vereceğim.saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...