Roland GW-8 Ritim (Dinle İndir Mp3)

• Konbuyu başlatan TUFAN54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 32K
Cevap: Roland GW-8 Ritim (Dinle İndir Mp3)

göktuğ daha sağlam yazıyor kardeş.seninkiler idare eder...

Örnek bir paylaşım olmuş. Tebrik ve Teşekkür ederim üstad.

Saygılar.

Bir soru arkadaşlar:
Örnek olarak karadeniz 7-8 ritim var. Bu ritimde davul kanalı oryantal drum kit seçilmiş, fakat ben bunu değiştirmek ,denemek , hatta mevcut ritmi editlemek istiyorum. Fakat kanaladaki drum kiti değiştiremiyorum. Nasıl yaparım bir yardımcı olur musunuz.

emeğinize sağlık güzel olmuş

değerli arkadaşlar,bu yukarıdaki listede harika ritmler sunulmuş,emeğe sonsuz teşekkür,yalnız bir konuda yardıma ihtiyacım var:ben bu ritmleri,bilgisarayımda kullanmak istiyorum,üzerine bağlama ve gitar çalıyorum fakat bunlar sample halinde sanırım(çok kısa yani) şöyle 5-6'şar dakikalık nasıl uzatabilirim lütfen bilgilendiriniz,saygılar.

değerli arkadaşlar,bu yukarıdaki listede harika ritmler sunulmuş,emeğe sonsuz teşekkür,yalnız bir konuda yardıma ihtiyacım var:ben bu ritmleri,bilgisarayımda kullanmak istiyorum,üzerine bağlama ve gitar çalıyorum fakat bunlar sample halinde sanırım(çok kısa yani) şöyle 5-6'şar dakikalık nasıl uzatabilirim lütfen bilgilendiriniz,saygılar.

http://www.trakyamuzik.net/muzik-pr...transpose-ozelligi-ve-8-kanalli-mukemmel.html

bu programla yaparsın yanyana koy ritimleri uzar.

Güncel kalsın.

bencede güncel kalması gerekıyor