Roland GW-8 Pop Misket (Kadirbey1985)

Cevap: Roland GW-8 Pop Misket (Kadirbey1985)

ellerine sağlık kadir,

bu yeni çıkan roland gw-8 ritimlerinin arasında hakikaten hakkını veren ritimler var,zaten turkish 1-2 ve turkish orMix ile yapılan ritimler daha kaliteli, orienatl 1-2-4 kalitenin altında oriental-3 fena değil.

bu yeni çıkan roland gw-8 ritimlerinin arasında hakikaten hakkını veren ritimler var,zaten turkish 1-2 ve turkish orMix ile yapılan ritimler daha kaliteli, orienatl 1-2-4 kalitenin altında oriental-3 fena değil.

evet özellikle ritim dikkatimi çekti,ritim kaliteli özellikle, elektroları önceden dinlemiştik,
ritim çok canlı olmuş güzel olmuş,

ritim gerçekten güzelmiş.ellerine sağlık çok güzel olmuş kadirbey1985.

Allah razı olsun bu ritmi kim yazmışsa, omexr olarak yazıyor ritimde,demek ki omexr diye birisi yazmış olsa gerk, her neyse işte helal olsun bu ritmi yazana.

yeni ritmler çok başarılı Teşekkürler OmerXR ...emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş

Oh oh...Çok güzel...

demo çok güzel olmuş. ellerine sağlık. ömer beye çok teşekkürler, bende ritimi çok beğendim.

eh artık buradan da "roland g-600 roland gw-8'den daha iyi beeeeee" "g-600 ritimleri bunlar beee" diyenlere güzel bir cevap olur :)
khaligi,turkish or mix ve bir tane de tekno davul takımının karışımından güzel ritim çıkıyor.

Bu alana bir cevap yazın...