mıouzntat
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- roland e-40
ben yaklaşık 5 sene önce 2. el roland e-40 almıştım daha öncesinde herhangi bir klavyeye elimi sürmemiştim ordan burdan dinleyerek kulaktan şarkı çıkartmaya başladım işi baya bi ilerlettim duyduğum şarkıyı orgda 3 aşağı 5 yukarı çalıyorum sonrasında zaman ayıramadığımdan vede org a iyi bir talip bulduğumdan cihazı sattım fakat roland ın gw-8 modelini gördüm adeta vuruldum ve almaya karar verdim sizce bu cihaz bana hitab eder mi evde kullanmak amacıyla günde 1 -2 saat çalmak için alacağım videolara baktığımda benim e-40 ta olmayan birsürü özellik var bu özellikleri kurcalayarak öğrenebilir miyim acaba ?
ayrıca sahibinden de 1.5 senelik cihazlar için 1500 lira fiyat istiyorlar zuhal müzikte sıfırı 1600 lira 2. el alacaksam en fazla nekadar vermeliyim 1200-1300 e temizini bulabilirsem 2. el alırım ama 1500 isterlerse gider sıfırını alırım
cevaplar için şimdiden teşekkürler
ayrıca sahibinden de 1.5 senelik cihazlar için 1500 lira fiyat istiyorlar zuhal müzikte sıfırı 1600 lira 2. el alacaksam en fazla nekadar vermeliyim 1200-1300 e temizini bulabilirsem 2. el alırım ama 1500 isterlerse gider sıfırını alırım
cevaplar için şimdiden teşekkürler