Roland Gw-8 ARıyoruz İlgililer lütfen...

• Konbuyu başlatan hiko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 5K

hiko

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
G800
ARkadaşlar bir Roland Gw-8 ARıyoruz.
siteden satan bir arkadaş varsa onunda işi görülsün niyetine önce ikinci ellere bakacağım.
hikmetodaci@hotmail.com Sürekli online..

Not: Aleti bir arkadaşım istemektedir, Ben aracıyım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland Gw-8 ARıyoruz İlgililer lütfen...

Evet zuhal müzik nedense 200 TL farklı satıyor, ben başka bir müzik marketinden buldum Kutulu. kredi kartı 1500 10 taksit, havale 1400, 1350 ye bırakacağını söyledi. Sanırım tek ürün kaldığı için böyle bir fiyat çekti.

O fiyata bulduysan kaçırma al. Temiz ikinci el olanları 1200-1400 arasında gidiyor.

Güncel İlan.

Çoğu satış sitesinde de özellikle bazı ürünlerde fiyatı düşük veriyorlar arayıp soruyorsunuz şu anda mevcut değil diyorlar :)

Güncel ilan...

1300tl son sıfırla aynı.içersinde piyasadan yüzlerce ritim arasından seçtiğim 71 ritim var.aletin faturası ve garantisi devam ediyor.izmitte oturuyorum.gel dene all git.kullanma klavuzları,usb kablo ve alet v2 versiyon.cam gibi makina,devamlı özel örtüsünün içersinde.birde orjinal kılıf.aletten memnunum 2 sene içersinde 7-8 alet kullandım.başka aletleride kullanmak istediğimden satabilirim.keyfi satıcıyım yani..saygılar.....

1300tl son sıfırla aynı.içersinde piyasadan yüzlerce ritim arasından seçtiğim 71 ritim var.aletin faturası ve garantisi devam ediyor.izmitte oturuyorum.gel dene all git.kullanma klavuzları,usb kablo ve alet v2 versiyon.cam gibi makina,devamlı özel örtüsünün içersinde.birde orjinal kılıf.aletten memnunum 2 sene içersinde 7-8 alet kullandım.başka aletleride kullanmak istediğimden satabilirim.keyfi satıcıyım yani..saygılar.....

alirıza abi bu sefer pa 80 dene
bidaha satmazsın bana hak vereceksin süper sesler rtmler var,,çaldıkca çalası geliyo insanın