Roland g600 muhteşem demo

Cevap: Roland g600 muhteşem demo

Arkadaşlar bi eşi daha yok yorumlarınızı bekliyorum g600 küçük görenler vardı iyi dinlesinler

ellerine sağlık hocam çok hoş olmuş

g600 zaten küçük bir alet. serinin en küçüğü. bu aleti büyüten bizleriz gözümüzde.

g1000/g800 incelersen g600 ün ne kadar geride kaldığını ve özellik olarak eksik olduğunu görebilirsin.

aLETI BOSVER KULLANANA BAK

Cevap: Re: Roland g600 muhteşem demo

g600 zaten küçük bir alet. serinin en küçüğü. bu aleti büyüten bizleriz gözümüzde.

g1000/g800 incelersen g600 ün ne kadar geride kaldığını ve özellik olarak eksik olduğunu görebilirsin.

BU CİGHAZI ALDIK İŞŞLEDİK G1000 VER ÜZERİNE PARAdA VERSELER SATMAYIZ G600Ü ALDIĞIM OĞUZ AYHAN AŞANA ÇALIYODU G600LE BIRAKIN TEKNOLOJIYI PARMAKLARI ÇALIŞTIRIN BENCE

bence bu ses bu g600 den çıkmıyor.korg un pa serilerinde ki sampler 4 tellilerden birine benziyor.video varsa anlaşılır g60o olduğu.kemanlarda aynen g600 den çıkacak ses değil .

bence bu ses bu g600 den çıkmıyor.korg un pa serilerinde ki sampler 4 tellilerden birine benziyor.video varsa anlaşılır g60o olduğu.kemanlarda aynen g600 den çıkacak ses değil .

doğan abi ben bu sözleri bekliyodum videosu yok ben bu altyapıyı ilk dinlediğimde pa80 dedim ama cocuk şarkıyı calınca şok oldum istanbula yolunuz duşerse canlı dinlersiniz

Tebrik ediyorum. Ama fazla arabesk olmuş be hocam... Baydı beni biraz. Durduk yere efkar bastı :)

ok ben gebzdeyim pendik bana yakın gelip dinlicem bizzat g600 ü merak ettim gerçekten.