Roland exr 40 mı yamaha a 300 tr mi?

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
Roland exr 40 mı yamaha a 300 tr mi?yorum yazalım saygılar...

Cevap: Roland exr 40 mı yamaha a 300 tr mi?

EXR 40 iyi...sahnede kullanaman ritim çagırmak uzun iş numarasını yazıyon sonra geliyor yes diyon çalıyor...ev için iyi alet

yani kardeşim sahne için ikiside iyi değil mi diyorsun?

org alacaksan yamaha A300 TR V2 VAR 2.EL SANA 550 YE BIRAKIRIM

Roland exr 40 mı yamaha a 300 tr mi?

Korg pa3x :D

Kardeş benim şahsi fikrim roland exr 4o a300 tr yi sollar tozunu attırır alıp evde kullanacaksan ufak çaplı proğram yapabilin tek sıkıntı tuşlara hazır ritim atayamıyon çagırıp geliyor..

Kardeş benim şahsi fikrim roland exr 4o a300 tr yi sollar tozunu attırır alıp evde kullanacaksan ufak çaplı proğram yapabilin tek sıkıntı tuşlara hazır ritim atayamıyon çagırıp geliyor..

peki a300 tr v2 de zurna filan var ama exr 40 da yok herhalde o yüzden diorum :(

exr 46 yı düşünmelisin zurna ney elektro vs vs. bi çok türk sesi var ayrıca kullanımıda dendiği gibi zor değil bence her şey senin elinde iyi bir usr hazırla ve kullanımı çok basit hale getir ben sahnede kullanıyorum 2 yıldır

exr 46 yı düşünmelisin zurna ney elektro vs vs. bi çok türk sesi var ayrıca kullanımıda dendiği gibi zor değil bence her şey senin elinde iyi bir usr hazırla ve kullanımı çok basit hale getir ben sahnede kullanıyorum 2 yıldır

arkadaşım ben şimdilik 500 ile 600 tl arasında bir klavye düşünüyorum onun için yine ikinci el a 300 tr almak en iyisi :)