Roland E70 Tanıtımı - 1990

Cevap: Roland E70 Tanıtımı - 1990

Yamahayı sattıktan sonra emektara kaldım yine hala çook cezbedici...

Vay be ne günlerdi dün gibi,o dönem TRT de bir program vardı,adamın ismini bir türlü hatırlayamadım,Rıza Polatlıoğlumu vs. öyle bir şey,dizerdi 3 köşeye klavyeleri,içlerindede E70 vardı,her pazar kaçırmazdım o programı...

Yıl 1993 bir müşterimiz işyerinin bir odasını stüdyo yapmış,E70 vardı gıcır gıcır,gider gelir o odadan içeri bakardım,açta bir bakalımda diyemezdik gerçi bir kereye mahsus denk gelmişti..O dönemde de bende casio vardıki E70 i görünce anlayın artık..

Yahu o dönemler gerçekten zordu,bugünki gibi öyle kolay kolay alamıyorlardı insanlar,kredi kart yoktu,taksit yoktu,tanıdık olacaktıki senet olacaktı v.s...Bence yeni nesil çok şanslı,hem teknoloji olarak hemde imkanlar bakımından..

Rıza Silahlıpoda idi ismi....Pazar günleri TRT de altta piyano üstünde E-70 ne döktürürdü...Bende E-70 var halen evimin başköşesinde , kasasında ne bir silinme pitchbender'da ne bir kaçırma maşallah taş gibi duruyor.Aletin 3.üncü sahibi benim halen ilk günki gibi başköşemde tutuyorum ve tutmaya devam edecğim....Görüntüsünde bile halen asalet var..Saygılarımla

rıza silahlıpoda ile tanıdıgım ruyalarıma gıren bır cıhaz
90 li yılların basında olan bu programı sırf o cıhaz icin izlerdim ;)
bende Kazama EK 650 RX diye bı org musvettesi vardı
8 adet ses 16 adet rıtm (tap çiki çik tap çik çiktos tos )))))
neyse ozaman baya bır gözdeydı almak benım için ancak hayal idi
9,5 milyon gıbı bır fıatı vardı ozamanlar
ancak bu sene almak nasib oldu ))
şimdide gonlumda yatan aslan Pa 3x bakalım bır 20 sene beklerız onuda )))
ama şaka bır yana halen severek çaldıgım bı org her nekadar 3x kadar olmasada

ne aletti o yıllarda birde darbuka koysalardı kimse g600 ve g800 yüzüne bakmazdı hala bas kemanlarını arar kulaklarım