!!!Roland Bk5or Yenişehir Çiftetelli demo!!!

• Konbuyu başlatan Mürhen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 9K
Cevap: !!!Roland Bk5or Yenişehir Çiftetelli demo!!!

evet çok güzel bir çalışma facebook ta da yayınladım iyi bir kulaklıkla dinlerseniz demoyu kalrnet sesinin ne kadar temiz olduğunu daha iyi duyarsınız en ufak bir dip ses ve bozulma yok ses süpürmüyor yani çok net ben şaşırdım teşekkürler mürhen yeni o.s u bekliyoruz ritm yazmak için

mürhen üstadım çok harıka bir klarnet sesi sanki ses çalınmamış üflenmiş gibi.eline sağlık ritimde harika

ellerine sağlık mürhen,ritimde seste harika olmuş,bu arada mürhen maşallah çok yeteneklisin ve başarılısın

Hep söyledim inanmadılar bk5or 1 numara böyle klarnet duyabilirmisinz hiç

Mürhenim 10 numara bi çalışma yapmışsın resmen ince çalgı dinlettin bize ya..Klarnet kesin Mürhenin editidir.Başkası bu kadar başarılı editleyemez zaten.Helal olsun dostum valla bravo

Çok beğendim harika olmuş.

hic sasirmadim zaten bk5 in ses kalitesinin Yamaha ayari oldugunu evveldende belirtmistim defalarca ritim ses icra hepsi 10 uzeri 11 sahane ;)
bk50 cikarsa soyle renkli buyuk ekran ile sarsar piyasayi...

gerçekten de harika.....ritim ses çok güzel tabiki icrayı da ayrı bir tarafa koymak lazım çok güzel çalmışsın...teşekkürler..

ritimdeki davul mükemmel, tamam zil darbuka ve müthiş klarneti geçtim davul ritme on numara hava katıyor.

Ben de ritmi çok beğendim. Üstad yine çok başarılı.. Saygılar.