S sultanahmetkaraman Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 202 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 56 15 Ocak 2015 #1 Roland bk5 ile yapılan Misket demosudur.Amacım Klavyenin son durumunu belirtmektir.Hatalar offola.Yorumlarınızı beklerim.Selamlar Ekli dosyalar Roland BK5 misket.mp3 4.4 MB · Görünümler: 405
Roland bk5 ile yapılan Misket demosudur.Amacım Klavyenin son durumunu belirtmektir.Hatalar offola.Yorumlarınızı beklerim.Selamlar
burak_ss Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 18 Ağu 2010 Mesajlar 195 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 36 Konum İSTANBUL Enst. Roland bk-5 , Gitar 15 Ocak 2015 #2 Cevap: Roland BK5 Misket emeğinize sağlık yalnız naçizane bir yorumum olacak elektro birazcık zayıf gelmiş gibi yada ben öyle hissettim sesini mi kıstınız
Cevap: Roland BK5 Misket emeğinize sağlık yalnız naçizane bir yorumum olacak elektro birazcık zayıf gelmiş gibi yada ben öyle hissettim sesini mi kıstınız
TUFAN54 Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 1,725 Tepkime puanı 14 Puanları 38 Yaş 40 Konum Sakarya Enst. Roland E-A7 15 Ocak 2015 #3 Cevap: Roland BK5 Misket Eline sağlık.
S sultanahmetkaraman Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 202 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 56 15 Ocak 2015 #4 Cevap: Roland BK5 Misket Merhaba.elektronun sesini bilerek kıstım.Çünkü balans olması gerekiyordu ve ayrıca elektronun sesini yüksek tutsaydım compresör devreye giriyor bu sefer ritimler yumuşuyor.Şuana kadar bukadar yapabildim.Teşekkürler.
Cevap: Roland BK5 Misket Merhaba.elektronun sesini bilerek kıstım.Çünkü balans olması gerekiyordu ve ayrıca elektronun sesini yüksek tutsaydım compresör devreye giriyor bu sefer ritimler yumuşuyor.Şuana kadar bukadar yapabildim.Teşekkürler.