Roland Bk5 hakkinda.

Cevap: Roland Bk5 hakkinda.

Hocam numerik butonuna uzunca bas. Sesler 1 den 8 e kadar sıralanacak. Ekranda zaten ses isimleri yazacak. 0 ile bir önceki meni 9 ile bir sonraki menüye geçiş yapın. Böylelikle sınırsız ses kullanımı sağlanmış olur.

Arkadaslar benim konu hakkinda bilgi sahibi yokmu yahu bir turlu sabitleyemedik ritimleri ve scaleyi ses degisince one touch ta variation 4 ten 1 e iniyor scale sifirlaniyor bunun sabitleyeci bir ayarini bilen yokmu

Arkadaslar benim konu hakkinda bilgi sahibi yokmu yahu bir turlu sabitleyemedik ritimleri ve scaleyi ses degisince one touch ta variation 4 ten 1 e iniyor scale sifirlaniyor bunun sabitleyeci bir ayarini bilen yokmu

Bu problemini bu linki izleyerek giderebilirsin hocam.01:15 den itibaren izleyin.Off olan ayarları ON yapın sorununuz hallolacak.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UxuBmQt2Jm4&index=6&list=PL5Bca8JQ-SgxbZ-IrKKYuSosbGWY7xV0A]BK-5 OR / Kullanım Detayları Bölüm1 - YouTube[/ame]

Hocam cok cok özür dilerim bölüm 1 yerine bölüm 2 ninvideosunu yollamışım.. Bayram bozkurt abimin videosu işini görür ama karıstırısan abi ben ayarları video olarak atayım sana tekrar kolay gelsin...