Roland BK-5OR Kullanıcıları İçin DEV ARŞİV.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Roland BK-5OR Kullanıcıları İçin DEV ARŞİV.

Teşekkürler kardeşim. Çok fazla ritim var ayıklamak zaman alacak.

Uzun zaman sonra çıplak kulakla roland e86 em55 ritimlerini dinledim ya , BK-5'e adeta sarıldım kucakladım :) Ne o ritimler öyle ya. Hepsinde aynı soundlar kullanılmış hepsi oryantal bazlı ritimler hepsi birbirinin aynı tahta bass'lar üüüff :) Valla nereden nereye gelmişiz. Şimdiki ritimler müthiş.

Ömerin 4/4 türkü ritmi üstüne de tanımıyorum eline sağlık valla arkadaşın. Müthiş. Gesi bağları,gitme turnam,tanrıdan diledim ve hatta yol ver dağlar yol ver bana :)

İntroya ihtiyacım yok ki ritim güzel süslenmiş olsun vurguları güzel olsun yeter :D

Haydi sağolasın görüşmek üzere.

Yorumun İçin Teşekkür Ederim. Valla Aralalarda Çok Güzel Ritimler Ver Tek Tek Bakman Lazım. Sesler Zaten Süper.

Gerçekten büyük bir arşiv var. Şuan küçük bir kısmına bakabildim, çok güzel kemik ritimler var. Ben yalın ritimleri seviyorum, benim için okyanus misali oldu bu arşiv.

Bu arada cihazı alıp daha menüsüne alışmadan, ayarlarına hakim olmadan satmak isteyen arkadaşlara tavsiyem biraz sabırlı olsunlar ve cihazı kendilerine göre kalibre etsinler. Bu paraya böyle bir sound yok arkadaşlar. Hatta daha fazla parayada yok. Tamam menüsü biraz sıkıntılı, sahne alan arkadaşlar için handikap olabilir ama ev kullanıcıları veya çok dinamik sahne yapmayan arkadaşlar (cafe, restoran, arkadaş ortamı vs) kesinlikle üzerinde durulması gereken bir cihaz. Sesler 10 numara, çıkışlar temiz, karmaşa yok.

Klavye olayına yaklaşık 8-9 sene ara verdikten sonra, bk-5 in ilk tanıtım videolarını seyrederek tekrar başlama kararı aldım. Fakat bütçem elvermedi ve gw8 ile başladım. Daha sonra takaslaya takaslaya sırasıyla ketron xd9, yamaha s650, ketron sx3000, yamaha or700 plus ve son olarakta bk5'e ulaştım. Bunların hepsi 1 sene içinde oldu, arada bir sağda solda farklı klavyeleride denedim ve kesinlikle bk5 diyorum arkadaşlar. Bu cihazda tıpkı ketron gibi biraz emek istiyor.

Bk5 i olanlar kıymetini bilsin, benden söylemesi.

Gerçekten büyük bir arşiv var. Şuan küçük bir kısmına bakabildim, çok güzel kemik ritimler var. Ben yalın ritimleri seviyorum, benim için okyanus misali oldu bu arşiv.

Bu arada cihazı alıp daha menüsüne alışmadan, ayarlarına hakim olmadan satmak isteyen arkadaşlara tavsiyem biraz sabırlı olsunlar ve cihazı kendilerine göre kalibre etsinler. Bu paraya böyle bir sound yok arkadaşlar. Hatta daha fazla parayada yok. Tamam menüsü biraz sıkıntılı, sahne alan arkadaşlar için handikap olabilir ama ev kullanıcıları veya çok dinamik sahne yapmayan arkadaşlar (cafe, restoran, arkadaş ortamı vs) kesinlikle üzerinde durulması gereken bir cihaz. Sesler 10 numara, çıkışlar temiz, karmaşa yok.

Klavye olayına yaklaşık 8-9 sene ara verdikten sonra, bk-5 in ilk tanıtım videolarını seyrederek tekrar başlama kararı aldım. Fakat bütçem elvermedi ve gw8 ile başladım. Daha sonra takaslaya takaslaya sırasıyla ketron xd9, yamaha s650, ketron sx3000, yamaha or700 plus ve son olarakta bk5'e ulaştım. Bunların hepsi 1 sene içinde oldu, arada bir sağda solda farklı klavyeleride denedim ve kesinlikle bk5 diyorum arkadaşlar. Bu cihazda tıpkı ketron gibi biraz emek istiyor.

Bk5 i olanlar kıymetini bilsin, benden söylemesi.

Güle Güle Kullanın Hocam. Kim Var Kim Yok Dolaştım Topladım İndiren Kendine Göre Düzenlesin Düğünün Kralını Yapar.

Çok Teşekkürler emeğinize sağlık. Hepsine tek tek bakacağız ama bu işi bizlerden iyi bilen arkadaşlardan en güzellerini ayıklayıp paylaşan olursa ona da teşekkürü borç biliriz :)

Çok Teşekkürler emeğinize sağlık. Hepsine tek tek bakacağız ama bu işi bizlerden iyi bilen arkadaşlardan en güzellerini ayıklayıp paylaşan olursa ona da teşekkürü borç biliriz :)

Herkes'in Tarzı Farklı Şimdi Ben Ayıklardan Ordan Full Roman Ritimlerini Seslerini Ayıklarım. Yani Kişiselleştirmek Adına Bir Arşiv :)

İçinde em50 ritimleri var e86 ritimleri var. Eğer çok zamanınız yoksa onlara hiç bakmayın. İçinden 2 tane düzgün çıkar yada çıkmaz. Ee dönemi farklı. O dönem iyi ritimlerdi simdi yetersiz kalıyor.

İçinde em50 ritimleri var e86 ritimleri var. Eğer çok zamanınız yoksa onlara hiç bakmayın. İçinden 2 tane düzgün çıkar yada çıkmaz. Ee dönemi farklı. O dönem iyi ritimlerdi simdi yetersiz kalıyor.

Aralarda Çok Güzel Ritimler Var. Bakmayın Yanlış Olmuş. Çok Güzel Roman, Çiftetelli, Vahde'ler Var.

Güncel Görmeyen Arkadaşlar Olabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri