roland bk 5- yenı 9-8 rtım- erhan

Cevap: roland bk 5- yenı 9-8 rtım- erhan

yahu tarihe bakmadan yenı bişi sandım. hocam allah için devam et su calısmalara.

:D

Bu arada volkanda bk-5'çi oldu ya roland topiclerine takılmaya başlamış :) Nasıl buldun bu arada klavyeye ısındınmı? :)

Çokta yabancı sayılmam rolanda, kullandıgım modelleri; e16tr, g600, g800, em50or, e40, gw8 ve bir tane daha vardı ama hatırlayamadım. Bk5 güzel makina fakat kullanım konusu sahne için facia olabilir. Ama soundlar güzel, kaliteli cihaz. Yeterince emek verilip tüm ayarları ve balansları iyi yapılırsa bomba olur. Bu saatten sonra müdahale ediirmi bilmiyorum ama ses ve ritim seçimine bir kolaylık getirilmeli. Ben gw8 deki gibi performansların ses bankalarına adreslenebileğini zannediyordum ama maalesef öyle değil. Bunu yapsalardı her şey çok farklı olurdu.

Çokta yabancı sayılmam rolanda, kullandıgım modelleri; e16tr, g600, g800, em50or, e40, gw8 ve bir tane daha vardı ama hatırlayamadım. Bk5 güzel makina fakat kullanım konusu sahne için facia olabilir. Ama soundlar güzel, kaliteli cihaz. Yeterince emek verilip tüm ayarları ve balansları iyi yapılırsa bomba olur. Bu saatten sonra müdahale ediirmi bilmiyorum ama ses ve ritim seçimine bir kolaylık getirilmeli. Ben gw8 deki gibi performansların ses bankalarına adreslenebileğini zannediyordum ama maalesef öyle değil. Bunu yapsalardı her şey çok farklı olurdu.

Gw8'de nasıldı bilmiyorum ama bk-5'de performanslarını seslerini ritimlerini üstelik ayrı klasörler olarak toplayabiliyor bunu da usb'de saklayip oradan ulaşabiliyorsun. Örneğin adam program yapacağı performans ritimleri kendi performans listesi oluşturup saklıyor düğünde o liste uzerinden gidiyor hemde kolaylık sağlamış oluyor kendisine.

Edit:Ritim taşımak pek kolay değil. Sound için üzerine gelip taşı diyor taşıyorsun. Ama ritim için sounda atama yapılıyor. Sonrasında sounda göre ritim değişiyor. Bunu da ilk kurulum ayarlarında yani menüde düzeltmek gerekiyor. Kısacası sound değişince ritim değişmesi kimsenin pek işine gelmediği için ritimleri ayrı klasöre favori bank gibi bir yere taşımak pekde kolay değil. İmkansızmı bilmiyorum. Bilen varsa yazsın. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aslında Biraz Beyin Fırtınası İle Herşey Mümkün. Sıkıntı Olan Şey Şöyle Baba Yiğit Birinin Çıkıp Değişik Ritimler Yazmıyor Olması. Şöyle Her Hafta 3,5 Ritim Çıksa Hiç Fena Olmaz.