Roland Bk-5 Soru - Cevab Kısmı

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Roland Bk-5 Soru - Cevab Kısmı

Performans seslerini görebilmenizçin usb tuşundan değil perfoman list tuşundan aramanız lazım.

Kırmızı write tuşunun yanında ki list tuşuna basın performans listeleri çıkacak enterleyip açabilirsiniz

Kırmızı write tuşunun yanında ki list tuşuna basın performans listeleri çıkacak enterleyip açabilirsiniz

teşekkürler buldum 2 kez basmak gerekiyormuş yanlız bir sorum daha var performans ses seçtiğimde ton part ayarlarım değişiyor mesela tuş hassasiyetini sabitlenmiş ayarlıyorum performans ses seçtiğimde tiz e geçiyor bunu nereden ayarlayabilirim ?

İstediğiniz sesi seçin menü performans ayarlarından tuşhassasiyetini ayarlayıp write tuşuna basın. İster değiştirin ister farklı bir ses olarak kaydedin.

başka bir soru dem sesini nasıl kilitliyoruz yani LWR sesini

Kusura bakmayın bende iki alet olduğu için bk5 i il dışında bıraktım. Bu sebepletam hatırlayamıyorum. Edirneye gittiğimdedönerim

Kusura bakmayın bende iki alet olduğu için bk5 i il dışında bıraktım. Bu sebepletam hatırlayamıyorum. Edirneye gittiğimdedönerim

bekleyeceğim :) ama var değilmi dem kilitleme ben bulamadım da

Dem olayını çözdüm yanlız bu seferde pitchbend ile sesi bükemiyorum bilen var mı ?

Ya pitch bend arızalıdir. Ya da pitch bend değeri sıfırdır.

Bu alana bir cevap yazın...