Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
hocam or modelinde Türk müziği yapabilirsin Türk müziğindeki gam seslerini verebilmen için beyaz tuşların olduğu sol taraftaki bölüm kullanılır. Normal bk5 ise batı müziği içindir ve gam sesleri yoktur.
ayni kategoriye koymadim asla ama ben fransadayim ikinci el org cok cok az piyasada ben yeni basliyorum org a evde ogrenmek amacli suan yoksa calmayi bilsem en kral aleti alirim o konuda sikinti olmaz s650 suan 600 euro,bk-5 or 1000 euro sifir arada baya fark var acemi org a baslayan biri icin bu fark degeceni sanmiyorum.s650 ile bk5 aynı kategoride sınıflandırılmamalı diye düşünüyorum. ikinci el bir bk5 or bulabilirseniz çok daha iyi olur benim fikrim. çünkü Türk enstrümanları için bol sample ve ritm desteğini s650 de bulabilir misiniz bilemiyorum. 1750 lira civarında ikinci el bir kaç aylık bk5-or bulabilirsiniz ki güzel bi seçim olacaktır. Yeni ritm demolarını dinlerseniz fazla söze gerek yok sanırım.