- Enst.
- KORG PA800
Cevap: Roland Bk-5 Soru - Cevab Kısmı
Slm Hocam.1. ve 2. seslere hatta 3. dem sesine bile ayrı ayrı effect verilebiliyor.Sadece dikkat etmeniz gereken;
Örneğin effectler sayfasına geldiniz.Lower ve up2 tuşları kapalı ise up1 e verir.Up2 tuşuna bastığın anda up2 için seçilen sesin ayarları aktif hale gelir aynı şekilde lower tuşuna bastığınızdada dem sesi ayarları aktif hale gelir.Bir reverb,chorus,mfx vb.. effectleri o anki sayfadan hiç çıkmadan 3 ses içinde ayrı ayrı anında verebiliyorsunuz.ok
yanlis yere sorumu yolamisim neyse
arkadaslar ustalar bk-5 te efekt konusunda bir sorum olacak misal 1 .ses e yani upper1 diyelimki hall verdik upper ikiyede baska bir efekt istiyoruz ben denedim olmuyor upper 1 ne efekt verdiysek upper 2 de ayni efekten gidiyor aslinda upper larin efekleri ayri ayri olsa daha iyi olurdu bu konuyu belki roland yeni updata yaparsa sunabilir
veyada varda benimi bilmiyorum?
saygilarimla
Slm Hocam.1. ve 2. seslere hatta 3. dem sesine bile ayrı ayrı effect verilebiliyor.Sadece dikkat etmeniz gereken;
Örneğin effectler sayfasına geldiniz.Lower ve up2 tuşları kapalı ise up1 e verir.Up2 tuşuna bastığın anda up2 için seçilen sesin ayarları aktif hale gelir aynı şekilde lower tuşuna bastığınızdada dem sesi ayarları aktif hale gelir.Bir reverb,chorus,mfx vb.. effectleri o anki sayfadan hiç çıkmadan 3 ses içinde ayrı ayrı anında verebiliyorsunuz.ok