roland bk-5 or zuhal müzik te online satışta

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 9K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: roland bk-5 or zuhal müzik te online satışta

Tşk. ederiz bilgi için.

zuhal muzik sayifasina yurt disindan kayit olamiyorum bir bilginiz varmi bu konuda katip?

cünkü bende roland bk5 i aliyorum!

İstanbuda bulunan arkadaşlar lütfen inceleyip detayları paylaşırmısınız sizlerin yorumlarınızı bekliyoruz.Saygılar...

zuhal muzik sayifasina yurt disindan kayit olamiyorum bir bilginiz varmi bu konuda katip?

cünkü bende roland bk5 i aliyorum!

net bir bilgim yok .sitemizde zuhal müzik adına üyelik var .ona özel mesaj yazabilirsin

okey tesekürler bizat kendim zuhal muzikle iltibata girecem mail veya telefonla!

farklı kredi kartlarına vade farksız taksit seçenekleri olması çok iyi...

hocam bu alete mikrofon takılıyor mu takılmıyor mu ?? mic girişi var mı yok mu ?? tanıtım videolarında mikrofon bağlayabilirsiniz denmiş ama anlamadım ben o işi ya ?? biri cvp verirse sevinirim :/

hocam bu alete mikrofon takılıyor mu takılmıyor mu ?? mic girişi var mı yok mu ?? tanıtım videolarında mikrofon bağlayabilirsiniz denmiş ama anlamadım ben o işi ya ?? biri cvp verirse sevinirim :/

mic girişi olarak değil audio in girişi olarak cihaz özelliklerinde açıklanmış.audio in girişinden bağlantı yaparak çalınan mp3 ve wav dosyalındaki vokali kesme/ azaltma özelliği var.fakat efekt verilip verilemediği hakkında kesin bilgim yok. cihazı alıp kullanmaya başlayan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur

Slm;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n9G38IG39qA&feature=channel&list=UL]Roland BK-5 first impressions - YouTube[/ame]

Videoda 4:30 dk itibariyle aletin audio in girişi olduğunu ve mic bağlanabileceğini anlatıyor.ok

Bu alana bir cevap yazın...