Roland BK-5 OR Versiyon 1.03 Güncelleme Yayında !!!

Cevap: Roland BK-5 OR Versiyon 1.03 Güncelleme Yayında !!!

keşke bk-5 or çıkacağına özellikleri gw 8 ile birleşseydi o zaman harika bir alet olurdu roland için

geçenlerde g 8 i biraz kurcaladım çok harika bir alet yahu hele sesler müthiş

hocam gw8 bellek kapasitesi olarak bk5 or u olduğu gibi içine alabilir.yani şöyle bk5 deki tr sample ve sesler ve drum kitler olduğu gibi gw8 e yüklenebilir. yazılım aşşayukarı aynı zaten efekt yapıları benzer . gw8 4 version çıkmıştı.eu-latin-asya ve çin. al sana 5. version türkiye.
fakat temel fark şurda roland gw8 i synt olarak tasarladı. bk5 or aranger olarak tasarlandı

evet bence de olabilirdi bk-5 ve gw-8 karışımız bir klavye çok iş yapardı

bencede gw8 daha kullanışlı ve tipi daha güzel yazık oldu alete ama bk 5 te idare eder vsonuçta sample atılabiliyor.

Sayfaya ulaşamıyoruz roland tr,Sorun var galiba..

Yeni ses ve kitler vaybe ben bugun yine soyluyorum bk5 aldigima pisman olmadim ki ben bu kadarini hic beklemiyordum roland tr sizlere tsk alet ustunde emegi gecen herkeze tskurler..almanyadan sevgile saygilar..erhan

Türkçe Menü Çıksın Biran Evel.

slm arkadaşlar;
ben orgumu 1.03 ile güncelledim lakin performance list deki sesleri değiştirdiğimde otomatik olarak rtim de değişyor hatta user scale da kendi kendine değişiyor ayrıca rtim otomatik olarak başlıyor acaba 1.02 deki ayarlarıma 1.03 ü kaldırmadan yani kullanıcıya bağlı olarak yukarıda belirtiğim hususları kendimiz yapmak şıkkı varmıdır. ayrıca one touchdaki seslerde geçiş yaptığımda otomatik olarak rtim varyasyonlarıda değişyır ben bunları nasıl eski haline getirebilrim v.1.0.3 ü kaldırmadan kolay gelsin ....

galiba çözdüm global ayarlarını ve performance ayarlarını değiştirdim düzeldi gibi ama bakacazz

galiba çözdüm global ayarlarını ve performance ayarlarını değiştirdim düzeldi gibi ama bakacazz

bk-4 kullanıcıları ne kadar zeki yav kendi sorununu kendi çözüyor valla helal türkçe menü oldumu gene motor bile indirirler valla :D

bk-4 kullanıcıları ne kadar zeki yav kendi sorununu kendi çözüyor valla helal türkçe menü oldumu gene motor bile indirirler valla :D

doğru söze ne hacet üstad ;) ama gerçekten beklentiler ile fiyat kıyaslandığında Rolan BK-5 or tek kelime ile mükemmel, memur olarak hergün çalasım var yahu o derece :D