Roland BK-5 OR --Mehteran-- Genç Osman

balasagun

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5 OR
İyi geceler,
Bu gece uyku tutmayınca saat 22:00 gibi klavyemin başına oturdum... Birkaç haftadır örtüsünü kaldırmamıştım, özlemişim keratayı :)... İki farklı tarzda demo çalıştım... İlki aşağıda yer alıyor: Mehteran Bölüğü'nden Genç Osman Marşı... 1 kös, 4 boruzen, 4 zurnazen, 2 kudümzen, 2 zilzen, 2 davulzen olmak üzere 15 kişilik bir ekip oluşturdum, tabi hanendeler hariç... Ebstrümanları tek tek kanal kayıt olarak girdim...
Kös olarak Jungle drum kitten buna en benzeyen bir vurmalı, keza kudüm için de Indian Mix kitten buna benzeyen bir vurmalı kullandım, davul ve zil sesi için TR drum kit imdada yetişti... boruları klavyemin dahili hafızasından değişik trompetlerle çaldım... Zurnalarda ise Mumcu, Baykorg, By Mustafa, Mustafa List gibi paketlerden değişik zurnalar kullandım...
Harbiye Askerî Müze'de dinleyip mest olduğum bu marşı en aklımda kaldığı şekliyle çalmaya çalıştım... Ritmi gene metronomsuz ve içimden tuttum, her ne kadar ölçüler kaçsa da böylesini daha doğal buluyor ve tercih ediyorum...
Amatörce hazırladığım bu ve benzeri demolarımı paylaşırken içimdeki klavye tutkusunu, heyecanımı ve coşkumu da bir nevi paylaştığımı düşünüyorum, amacım demo bölümüne küçücük de olsa bir katkıda bulunmak, daha ötesi değil... Her zamanki gibi gerçek etki için iyi bir kulaklık veya çıkış tavsiyesiyle bitireyim, dinleyenlere teşekkür eder ve iyi geceler dilerim...

Zippyshare.com - Genç Osman.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland BK-5 OR --Mehteran-- Genç Osman

Hay çok yaşayın hocam. On numara beş yıldız. Mehteranda çok başarılısınız. Hiç sanallık hissetmedim. Gerçek enstrümanlar kullanılmış gibi maşallah. Selamlar.

ellerine sağlık üstadım gerçekten canlı gibi olmuş

Hay çok yaşayın hocam. On numara beş yıldız. Mehteranda çok başarılısınız. Hiç sanallık hissetmedim. Gerçek enstrümanlar kullanılmış gibi maşallah. Selamlar.

hocama katılıyorum gerçekten güzel olmuş sanki dışarıda mehter çalıyor gii sounda sahip güzel bir icra olmus