- Enst.
- EBağlama+RolandBK5Türk
Enstürman değiştirince koma, split, derinlik ne varsa bütün ayarlarım sıfırlanıyor yardım edin lütfen.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Enstürman değiştirince koma, split, derinlik ne varsa bütün ayarlarım sıfırlanıyor yardım edin lütfen.
Mürhen kardeş bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Madem böyle bir bilgilendirme başlığı oldu iki soruda ben sorayım. Birincisi batı ritimlerinde one touch ile seçim yaptığımız anda varyasyonda fill in ile beraber aynı anda değişiyor. Türk ritimlerinde ise one touch ile seçim yaptığımızda varyasyon değişmeden sadece ses değişiyor. Bunu da aynı batı ritimlerindeki gibi ya da batı ritimlerini aynı Türk ritimlerindeki gibi one touch ile varyasyonları ilişkilendirip bağımsızlaştırmayı nasıl yaparız? Birde ben ritim, ton kitleme işlemini yapamıyorum. Mesela seslerden birine basılı tutup tone kilitlendi işareti ekranda çıkıyor ancak ritimi değiştirdiğim anda ses yinede değişiyor. Bu durumun aynısı ritim, tempo vs içinde geçerli. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz? Şimdiden teşekkür ederim.
konuyla hic alaksi yok ama es gecemedim,3 gun once murhen hocaya preludle ilgili bir soru sormustum cevap verme geregi bile duymadi onemli degil cani sagolsun,cifte standart bu olsa gerek yani cevap almak icin bk5 almak lazimmis.......