Roland bk-5 or güncellemesi...

yasalhaydut

Paylaşımcı Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland bk-5,pa 80, a 1000i gitar
SAYIN ZUHALMÜZİK YETKİLİLERİ, BK-5 OR KULLANICILARI OLARAK YENİ BİR GÜNCELLEME NE ZAMAN GELECEK MERAK EDİYORUZ GERÇİ BUNU BENDEN BAŞKA MERAK EDEN VAR MI BİLMİYORUM... UMARIM VE DİLERİM Kİ BU GÜNCELLEME BİZ ROLAND BK-5 KULLANICILARININ İŞİN DAHA DA KOLAYLAŞTIRACAKTIR SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR... AYRICA FACEBOOK TA "ROLAND TÜRKİYE KULLANICILARI" Giriş Yap | Facebook ADLI BİR SAYFANINDA KURUCUSUYUM ÖZELLİKLE BK-5 OR HAKKINDA MÜZİSYEN VE KULLANICI ARKADAŞLARIDA BU KLAVYE HAKKINDA BİLGİLENDİRMEKTEYİM...

Cevap: Roland bk-5 or güncellemesi...

Sayın YasalHaydut;
Öncelikle ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgi nedeniyle size teşekkürleri borç biliriz.Ürünle ilgili güncelleme konusunda sizde takdir edersiniz ki, ürünün güncellemesi sadece bizim elimizde olan bir durum değildir.Roland Japonya'nın bunu bitirmesi gerekiyor ki bizde sizlere sunabilelim.Bu konuda hiçbirşey netlik kazanmadan, sizleri boş bir beklentiye sokmamak adına herhangi bir açıklama yada bildiriler yapmamaya çalışıyoruz.Umarım bu durumu anlayışla karşılarsınız.

verdiğiniz bilgi için ben teşekkür ederim ROLAND TÜRKİYE... görüyorum ki bk-5 kullanıcıları bu konuyu fazla önemsememişler bu konu bence tüm roland kullanıcılarını ilgilendiren bir mevzu tabi gerekirse ROLAND JAPONYA nın bunu dikkate almasını sağlaya biliriz kullanıcılar olarak... bizler bk-5 i önemsiyoruz onlarda bizi önemsemeliler, bunu anadolu insanının mizah anlayışıyla ve müzikal bilgisiyle göstermekten de gurur duyarız kendilerine...

Teknik açıdan tam olarak bilememekle beraber, sanırım sample kayıt yapılırken Ud sesindeki 2. oktavın e-f-f# seslerinde oluşan titremenin de önüne geçilebilir mi acaba. Saygılarımla,

güncellemade one touch bankasınında en az 8 sese çıkarılmasınıda bekliyoruz..sayın roland türkiye..saygılar..

mesela mp3 çalarken başka şarkı seçerken ara vermeden geçsin,mp3 çalarken orgdan ritim seçip start yapınca mp3 dursun herşey canlı canlı ara vermeden daha iyi olur bence yazılımla düzelecek bi olay bu çok da zor değil ayrıca direktde mikrofon bağlansa iyi olurdu.

mesela mp3 çalarken başka şarkı seçerken ara vermeden geçsin,mp3 çalarken orgdan ritim seçip start yapınca mp3 dursun herşey canlı canlı ara vermeden daha iyi olur bence yazılımla düzelecek bi olay bu çok da zor değil ayrıca direktde mikrofon bağlansa iyi olurdu.

mp3leri ara vermeden çaldırabiliyoruz.kullanım detaylarıyla ilgili videolarda belirtmiştim.mikrofon bağlanıyor stereo input bağlantısı için ayrı kablo gerekiyor.

mp3leri ara vermeden çaldırabiliyoruz.kullanım detaylarıyla ilgili videolarda belirtmiştim.mikrofon bağlanıyor stereo input bağlantısı için ayrı kablo gerekiyor.

teşekkür ederim mürhenbey:)

Ocak Ayını Sabırsızlıkla Bekliyoruz Güncelleme İçin.

One touch özelliği 8 e çıkması gerçekten acayip olur..