Roland Bk-5 or fikirleriniz

• Konbuyu başlatan veemre
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 8K
Cevap: Roland Bk-5 or fikirleriniz

Arkadaşlar ufaklıktan beri kendi kendime uğraştığım bi org merakım var. bi türlü kısmet olup org alamadım casio nun tarihi eser tonebank mt-750 si var. Roland bk-5 or' yi bir kaç gündür inceliyorum olumsuz pek bi şeye rastlamadım ama siz üstatların ve kullanıcıların da yorumlarını almak istedim. Bi aksilik olmazsa haftasonu ankara zuhal müziğe bu işten anlayan biriyle incelemeye gidicem ve alıcam tabi sizin de yorumlarınızdan sonra. Teşekkürler...

Arkadaşım bende Pa500 tr var bende evde kullanıyorum. Geçenlerde İzmir Zuhalde Bk5-or yi merak ettiiğim için gidip inceledim. Parasına göre fena değil fakat kullanımı biraz zor geldi bana menü ayarları ve ses ayarları açısından. Ekran küçük, Pa 500 ile kıyas yapıyorum bende o olduğu için. Rakam olarak zannedersem aynı sayılırlar. Pa500 tr yi de araştır bence. Pa 500 MP3 çalmıyor sadece fakat diğer özellikler bakımından Rolandtan kat kat iyi bence. Yamaha Or 700 de kullandım. Or 700 bile Rolandtan iyidir. Bunlar benim fikirlerimdir kafan yinede karışmasın. Çünkü aldıktan sonra değiştirmek biraz zor oluyor. Hayırlı olsun. Saygılarımla.

ben bk 5 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorun

ses kalitesi olarak bk5 su anda en basarili aletlerden biridir.tavsiye ederim

ritm paylaşımları artar ve devam ederse cihaz sanırım daha da iyi bir yere gelecek gibi yorumlarınız için teşekkürler...

Merhabalar,
Benim size tavsiyem; demoları dinlemeniz ve de en önemlisi, cihazların kullanım kılavuzlarını incelemenizdir. En güzel kararı bu şekilde verebilirsiniz. Malum müzik zevk işi. Her cihazın tınısı farklıdır, aynı zamanda işlevleri de ayrıdır.
Kimi alet; kanal kayıt yapar, kimisi yapmaz. Kimisi; mp3 okur, kimisi okumaz.
Velhasıl, en güzel kararı görerek, okuyarak ve en önemlisi duyarak siz verebilirsiniz.

Saygılar...

anladığım kadarıyla daha amatorce uğrşacaksınız(profesonelde de iş bitirir) fiyat olarak çok cazip. tavsiye ederim rolandın sesleri herzaman hoşuma gitmiştir.

bk-5 or derim..2 aydır kullanıyorum çok yol katetti..arkasında roland türkiye var.. yani tam destek..

sağolun arkadaşlar evet amatör kullanım olacak hocam ev kullanıcısıyım kendimizce uğraşcaz şimdilik.

saund çok iyi hiç bir klavyede yok fiyat iyi alet seri rtm zengını mp3 okuyor kasa saglam daha ne olsun:)

Sana Şöyle Söylim Kardeşim.Burda Org Çalandan Çok Dinlemişliğim Var.Korg Serisi Gözde Cihazlarından PA55 - PA80 - PA500 - PA800 - PA3X Bunların Hepsini Gördüm Dinledim Canlı,Canlı.5 Yıl Dinleyici Olarak Kaldım Yatamadım,Uyuyamadım,Yemek Yiyemedim Org Sesi Olmadan Sonunda Aldım.Ama Nasıl Aldım BK5 İle Tanıştım Sanki Yukarda Yazdığım Cihazların Hepsi Birleşmiş Bir BK5 Adında Bir Cihaz Olmuş.Sana Fazla Bile Bu Cihaz Millet Sahne Alıyor Bu Cihazla Öğrenmeyi Geç Düğün Yaparsın Öğrendikten Sonra Alınması Gereken Cihaz Diyorum.Yardıma İhtiyacın Olursa Özelden Ulaş Sormak İstediğin Sorular Varsa Hepsine Cevap Veririm Kardeşim.