Roland Bk-5 or fikirleriniz

• Konbuyu başlatan veemre
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 8K
Cevap: Roland Bk-5 or fikirleriniz

ilker kardeşe katılıyorum. Acele işe bende işicem :D Tabi espri bir tarafa:) araştır bence araştırmadan alma pişman olma her seyin kolayı var. Videolarını filanda izle tanıtım videoları var mesela bir sürü. Ve sor sorustur.

izledim videoların hepsini hocam buradaki arkadaşların yorumlarını da okudum. konser düğün işi yapan bi abiyle bakıcaz zaten o beğenmezse almam o da beğenirse bi tane de o alacak. pek şikayet eden dert yanan görmedim ama danışmak istedim. ritm konusunda rolandın desteklediği sorun olmadığı, aletin küçük oluşundan şikayetler olduğu, malzeme kalitesinin iyi olduğu, ekran küçük şikayeti gibi yorumlar gördüm. hafif olması küçük olması bana sorun yaratmaz.

Bu resmi sitesinden ses ve ritimleri ücretsiz indirebilirsin.

Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

bunun dışında benim açtığım bir konu vardı pa500tr ile Bk5 arasında görüşleri almıştım onada göz atabilirsin.Benim için bu 2 cihaz arasındaki en önemli fark davul tonlarıydı tabi mp3 board,emo kit,sağlamlık,ücretsiz ritim ses desteği ve yepyeni teknoloji olması hep bk5 i gösterdi bana.Özellikle roman ritimlerindeki davul tonları kulağa çok dolgun geliyor diyebilirim.Bunun dışında aleti kurcalayarak sadece 1 ay içinde herşeyini öğreniyorsun.Kapalı kutu kalan bir yeri yok şu anda mesela benim için çünkü kullanma klavuzu bile türkiye için o kadar detaylı ki kafana takılan ne varsa giderebiliyorsun.Sonuç olarak içine siniyorsa ve kafana yatıyorsa al.ok

saygılar...

eyvallah hocam teşekkürler ilginize. düşüncem o yönde şimdilik zaten inceleyince de kafama yatarsa alıcam zaten.

benim fikrimde kesinlikle bk5or ama iste kisiden kisiye degisiyor isler bana kalite lazim ama bir arkadasimiz aciyor youtube u taylan ritimleri efem kurtlar vadisi vesaireye ozeniyor neden yok diyor vs. vs.
adamlar Gangnam style ritimi bile yazmis bk5 e daha ne :D

yok hocam öyle anormal isteklerim yok :D kullanmayı öğrenirim o sorun olmaz ortaokul lise de programlarda çalardım :D ilkokul tiyatro kulubündeydim gibi oldu ama :D üniversite iş güç bulayım filan derken yıllardır uğraşamadık fırsat buldukça kurcalıycam artık :D

Hayirli olsun diyelim o zaman beni cok etkiledi bk5 hele Fatih Kardesimin demolarindan sonra gidip bir bk5or alasim bile gelmisti :)

ritileri dinleyebilirsin:

Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler hocam yorumlarınız için. bakalım haftasonu durum belli olacak aranıza katılıcaz sanırım :D or700 v2 plus sıfırı biraz pahalı gelmişti bi de taksitli satış olayı yoktu bu daha makul gibi görünce de beğenirsem artık sizlerden öğrencez bi şeyler :D

Evde çalmak için genelde yamaha psr a300 tr kullanırlar ama bilmiom.

hocam a300 tr gibi değil biraz daha iş gören ritm usb bi şeyler yapabilicem bi şey istiyorum. belli olmaz biraz altyapıdan uğraşmışlığımız var mühendislik yapmaktan müziğe de biraz zaman ayirabilirsem bi şeyler olur belki :)