roland 23 bayisi var 1 kisi ritim yaziyor?

Cevap: roland 23 bayisi var 1 kisi ritim yaziyor?

roland türkiye nin diğer konularda olduğu gibi bu konudada öneri ve talepleri dikkate alacağını düşünüyorum.
ayrıca bir elin nesi iki elin sesi mantığıda çok doğru bir mantık.
serkan türküm üstadın ritimeleri ve tarzı çok güzel.bunun yanında farklı kişilerin ritim anlayışları ve tarzları da olursa daha güzel bir renklilik ve ahenk oluşabilir.

tek klavye ile sergilenen performanslarda duruma sadece klavyenin performansı açısından bakarsak (yanı müzisyenin tarzı çalışını hiç hesaba katmadan) benim görüşüm klavyenin performans belirleyicisi % 70 ritimler %30 seslerdir.

katip ustam cok güzel söylüyorsun bende sana katiliyorum

ama su bir gercekki roland türkiye bu gidiste cok müsteri kaybedecek hele korg pa600 ciksin cogu korga dönecek bundan eminim tabiki roland sevenlerde var

bide gercekten son cikan bk-5 or cok güzel bir org ritim konusunda cok deger kaybediyor bir kisinin tarzi baze kisilere hos gelmeyebilir ama baska alternatif yoksa o ritimi begenmiyen biri tüm orgu begenmez cünkü onun ritim tarzi baskadir beklentiside baska oldugu icin ve yapilanda onu tatmin etmeyince iste roland kaybeder
korg un ritim konusunda alternatifi cok misket ritimini örnek alirsak önüne gelen misket ritimi yapmis ve secenek cok oldugundan korg deger kazaniyor roland din yabanci ritimleri cd olarak hemde 1000 lerce internette satiliyor fakat türk ritimleri hic yok satilmiyor bile

roland tr den tekrar rica ediyorum sadece 1 kisiye ritim yazdirirsaniz siz kaybedersiniz hemde kisa zamanda cok kaybedersiniz ücretlide yapabilirsiniz bence herkes degeri emegi neyse kacinmadan verir

saygilarimla

Saygıdeğer müzisyenler, ben profesyonel müzisyen değilim ama 20 yıl önce yamaha mk 100 le, casio ht 3000 ile kendi ritimlerimi yazdığımı hatırlıyorum. Şimdi çok vakit ayıramıyorum ama profesyonel anlamda ihtiyacım olsa tekrar yazmaya çalışırım. Birçok forumda 8 ritimle düğünün bittiği yazıyor, elinizdeki cihazlar eski aletlerin ritimlerini de okuyor(örneğim bk5 gw8 ritimlerini okuyor sanırım). Hal böyleyken bu kadar şikayetçi olmanıza anlam veremiyorum? onun yerine bilenlerden veya roland yetkililerinden ritim nasıl yazır konusunda eğitim videosu veya yazısı talep etmeniz bence daha mantıklı.. Böylece birçok müzisyen olaya katkıda bulunur.. Sağlıkla kalınız..

üstadlar ,artık rekabet var serbest piyasa var, teknoloji son hızla gidiyor,bir çok teknolojik alet kullanıcısınaı anında kullanması için imkanlar sunuyor.tabi orglarda bundan nasibini alıyor .kulanıcı beklentisi yüksek en çok ve en hazır imkanı kim sunuyorsa o kazanıyor..
kimse balığı kendi tutup zaman harcayıp pişirip yemek istemiyor.en güzel en iyi tutulmuş balık hangi dükkandaysa oraya gidiyor

amator ustam bakin türkiye ve uluslar arasi kac kisi bk-5 i kulaniyor ve simdiye kadarda kac kisi ritim yazmis ?

biz zaten ritim yazmasini bilsek roland dan beklentiler olmazdi öyle basit görünüyor ritim yazmak ama öyle basitte degil org calmak baska bir ustalik ritim yazmak baska bir ustalik oldugunu düsünyorum

gw8 in ritimlerinin hepsini okumuyor cünkü bende bundan evel gw8 vardi ve simdi gw8 e de ritim yazan ömerx arkadasimizdi yani ordada herkes ritim yazmasini bilmiyor

tekrardan ritim yazmak baska bir ustalik org calmak baska bir ustalik oldugunu düsünyorum

hepinize saygilar

amator ustam bakin türkiye ve uluslar arasi kac kisi bk-5 i kulaniyor ve simdiye kadarda kac kisi ritim yazmis ?

biz zaten ritim yazmasini bilsek roland dan beklentiler olmazdi öyle basit görünüyor ritim yazmak ama öyle basitte degil org calmak baska bir ustalik ritim yazmak baska bir ustalik oldugunu düsünyorum

gw8 in ritimlerinin hepsini okumuyor cünkü bende bundan evel gw8 vardi ve simdi gw8 e de ritim yazan ömerx arkadasimizdi yani ordada herkes ritim yazmasini bilmiyor

tekrardan ritim yazmak baska bir ustalik org calmak baska bir ustalik oldugunu düsünyorum

hepinize saygilar

hepinize saygilar

vala harbiden doğru ritim yazmak ustalık bencede hele bk 5 ritim menüsü çok karmakarışık geldi bana tempo tekerleğiyle yapıyorsun birsürü ayarı oda çok zaman kaybı menüsü zor bi alet yada biz alışmışız korgun menüsüne ondan zor geldi bana

ritm yazmak kolay değil arkadaşlar zaten serkan türkümde bu ritmleri bk-5 üzerinden yazmıyor buna eminim bilgisayar programı kullanıyor olmalı... ayrıca ritm tarzı tam bana göre özellikle bas gitarlar harika geliyor c.tesi akşamı düğünde subbaslar coştu yahu olmaz öyle bişey sadece bas gitarla düğün olur... snare yi biraz daha fazla görmek istiyoruz ayrıca drumpslar akustik tonlarda olursa daha iyi olur. SON AĞIR ROMAN RİTMİ TAM BENLİK SLAP BAS ÜF SUBLARDA NASIL ÇIKAR BU ŞİMDİ GEL CUMA GEL...

Yanlış oldu silinebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi: