Ritm ve Ses için isim düzenleme!

• Konbuyu başlatan Utku
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 11K

Utku

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 2x
Ritmlerin ve seslerin isimleri nasıl değiştirebilirim.Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ?

Cevap: Ritm ve Ses için isim düzenleme!

hangi markanın hangi orgu ?

hocam profilinizde or 700 v2 yazıyo ama konuyu pa 500 tr bölümüne açmışsınız,eğerki pa 500 tr için sormuş iseniz cevaplım

pa 500 tr ritim veya sesi düzenledikten sonra sağ üst köşedeki ok işaretine dokunuyoruz,eğerki sese isim veripte kaydetmek istiyorsak write perform RİTİME İSİM VERİPTE KAYDETMEK İSTİYORSAK WRİTE STYLE PERFORM seçiyoruz şimdi karşımıza panel çıkacak,NAME yazan yerin karşısındaki isime dokunun karşımıza klavye çıkacak klavyeden dokunarak isimi yazın,(küçük harflerle isim yazmak istiyorsanız rakam kullanmak istiyorsanız SHİFT basın ekrandan)işlem bitince sesi veya ritimi nereye kaydetmek istiyorsanız select dokunun yeri belirleyin hangi banka kaydetmek isterseniz seçin ok basıyoruz bu kadar,

kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

her iki orguda kullanıyorum teşekkürler.

değiştrmek istedğimz sesi seciyoruz ve kısa yoldan shift tusuna basıp herhangi bir ses dugmesine basıuoruz kaydedilsin mi diye soruyo ozmn de bastaki ( T ) simgesine tıkladgnda da klavye cıkıyo oradan da yazıp kaydedeblrsn kardesm kolay gelsin

ses olayı tamam güzel izah etmişsinde ritmde shıfte bastığımda büyük T yazısı çıkmıyo ritmlerin isimlerini nasıl değiştircez?

ritimlerin ismini değiştirmen için önce ritmi seçiyosun sonra recorda basıyosun sonra tırnaga tıklayıp write style diyosun ozman t işareti cıkacaktır isim yazdıktan sonra da kaydedecegin yeri seciyosun bitii bukadar...

ya bende konu açtım ama pek kimse cevap vermedi acil lazım korg pa 55tr user deki ritmlerin yerlerini değştirmek istiyorum vahdeleri bi yerde toplamak gibi nasıl yaparım açık bi lekilde anlatabilen varmı?

ya bende konu açtım ama pek kimse cevap vermedi acil lazım korg pa 55tr user deki ritmlerin yerlerini değştirmek istiyorum vahdeleri bi yerde toplamak gibi nasıl yaparım açık bi lekilde anlatabilen varmı?

arkadaşım konu içinde konu açmışsın ama yinede cevaplım,

setin içindeki ritimleri sıralamak istersen eğer,ritimleri tek tek yüklemen gerekiyo,

şu şekilde yapabilirsin,seti yüklemeden evvel setin içerisindeki style dosyasını yükleme,diğerlerini yükle,

şimdi burada yapman gereken alttaki linki tıkla sana yardımcı olacak bilgiler var kolay gelsin

http://www.trakyamuzik.net/pa55tr-download/11835-korg-pa-55-tr-fabrika-ve-set-rtmlerini-degistirme-anlatimi.html

korg pa 500tr userden mesela fidayda yazan ritmin ismini ankara misket ismi olarak nasıl bir işlem yapmalıyım dsetaylı olarak anlatırmısınız.saygılar.abdus yeğenim bensizin dediğinizi uyguladım maalesef olmıyor recorde bastım devam ettim ama yok başka türlü yapamayız saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

korg pa 500tr userden mesela fidayda yazan ritmin ismini ankara misket ismi olarak nasıl bir işlem yapmalıyım dsetaylı olarak anlatırmısınız.saygılar.

:) :) Daha detaylı Zafer kardeşim ...